Suomi
JäSENARVIO

Guitar Hero II

Kirjoittaja: Nikooo   2007-12-10

Jos olet kuten minä, olet aina haaveillut olevasi rokkitähti, mutta sinulla ei kuitenkaan ole aikaa/energiaa harjoitella oikean kitaran soittoa tuntikausia päivässä. GH II on vastaus. Helppo oppia, mutta pelissä riittää myös haastetta sitä haluaville, ja saat edes sen pienen hetken, soitettuasi kappaleen 100% täydellisesti, tuntea olevasi kitara sankari.

Biisilistalla on joitain tunnettuja bändejä ja joitain vähemmän tunnettuja ja niiltä tunnetuimmiltakaan bändeiltä ei aina ole se kaikkein tunnetuin kappale. Siitä huolimatta valtaosa pelin biiseistä on hyviä ja lisäksi hauska soittaa. Itse olen löytänyt useita uusia suosikkibiisejä pelin kautta. Ja mahtuuhan uusien tuttavuuksien sekaan vanhoja suosikkeja, kuten Sweet Child of Mine. Valtaosa pelin biiseistä on covereita, mutta imitaattorit tekevät työnsä hyvin, eikä eri laulaja häiritse kovin paljon biisin tunnelmaa.

Pelissä on 4 vaikeustasoa; easy, medium, hard ja expert. Easyllä pelatessa soitat vain 3 eri fretillä, kun taas mediumilla käytössä on 4 ja hardilla ja expertillä kaikki 5. Myös soitettavien nuottien määsä ja nopeus kasvaa vaikeustason mukana. Kun opit soittamaan easyllä, opit mediumin yhtä nopeasti. Siirtymä mediumilta hardille on huomattavasti vaikeampi, muttei mahdoton.

Soittamalla hyvin saat pelissä rahaa, jolla voit ostaa uusia pelihahmoja, uusia asusteita hahmoillesi, uusia kitaroita ja extra biisejä.

Keskiarvo: 10/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10