Suomi
JäSENARVIO

Battlefield 3

Battlefield 3 on nyt Digital Illusions CE:n uusin peli. Se on myös uusin tulokas menestyksekkääseen Battlefield-sarjaan, joka aloitettiin toisella maailmansodalla, ja joka on nyt modernissa sodankäynnissä.


Yksinpelissä olet välillä ylikersantti Henry Blackburn, välillä Dmitri Mayakovsky ja sitten vielä kersantti Jonathan "Jono" Miller. No, koko sössön voi selittää sillä, että rakas ylikersanttimme Blackburn kertailee tapahtumiaan taistelukentällä. "Hei me heilutaan Irakissa, Iranissa, aavikoilla, Tehranissa, Pariisissa ja New Yorkissa taas!"
Ikinä et ole yksin, sinulla on enemmän ärsyttäviä, tai vähemmän ärsyttäviä ystäviä. Vuoden 2014 Globaali sota kai johtuu siitä kaikkien vihaamasta People's Liberation and Resistance-joukosta. Sitä johti Faruk Al-Bashir, Amir Kaffarov ja Solomon. Ja kuinkas ollakaan, kaksi viimeistä ovatkin venäläisiä!


Moninpelissä on jopa konsoleilla kovaa tomintaa, massiivisia räjähdyksiä ja upeaa grafiikkaa. Hahmoluokkia on neljä; Assault, eli rynnäkkömies, Engineer eli pioneeri, Support eli raskaansarjanmies ja lopuksi kaikkien tuntema Recon-tarkkailijamme! Assault on erikoistunut rynnäkköön, mutta lääkintämiehen osakin hoituu samalla. Engineer, pioneeri, on erikoistunut panssarintorjuntaan (ja sen korjaamiseen) mutta ainahan häneltäkin onnistuu rynnäköt.
Support on enemmänkin toiminnan mies: parhaimmillaan hänellä on ammuslaatikko, raskas konekivääri ja kourallinen Claymore-miinoja tai C4-räjähteitä/M224 Mortar. Recon taasen erikoistuu enemmän taktikoimiseen ja jalkaväen hiljaiseen hiljentämiseen, mutta mikä jännintä; hän on heittänyt ghillie-puvun roskakoriin! No, moninpelikenttiä kuitenkin on yhdeksän, joskin niitä tulee joulukuussa Back To Karkand-map packin mukana lisää. No, tässä ne kartat:
Grand Bazaar
Caspian Border
Seine Crossing
Noshahr Canals
Kharg Island
Operation Firestorm
Operation Métro
Tehran Highway
Damavand Peak
Ja Back To Karkandin mukana neljä legendaarista Battlefield 2-karttaa:
Strike at Karkand
Sharqi Peninsula
Gulf of Oman
Wake Island

No, mitä kerrottavaa minulla enää on? No tässä vielä kommentti pelistä: Hyvä yksinpeli maustettuna herkullisella moninpelillä on yhtä suuri kuin Battlefield 3!

Grafiikka: 9
Pelattavuus: 10
Äänet: 10
Pitkäikäisyys: 9

Battlefield-fanina voin suositella tätä DICEn erinomaista peliä.

Käyttäjäarviot13
Keskiarvo: 8.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10