Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
JäSENARVIO

Killzone 3

Xboxin Halo. PlayStationin Killzone. Siinä ne kaksi konsoleitten parhaat avaruusräiskinnät. Eli Killzone 3, Avaruusräiskintäpeli. Online, Kaksinpelitarina, Tarina ym. Tämän Gigantin sivuilta sai 10 euron hintaan niin olihan se pakko nyt ostaa kun niin hyväksi jotkut tätä sanoo. No, kyllähän tämä myös on hyvä! Eli aika tuntemanton tekijä, Guerrilla, josta en ole kuullut muuta kuin että he tekevät näitä Killzoneja.

Taas tälläinen yksinoikeuspeli Pleikkarille, joka repii konsolista suurimman osan irti. Grafiikat ovat ehkä yhdeksän tasoa, joten ei mitkään huonot. Hyvin tämäkin niitä on osannut käyttää, ja nytten olen lukenut että Killzone 2:ssa tähtäys tökkii jonkin verran, joka tässä kyllä ollaan onnistuttu hiomaan pois. Tarinasta kyllä oli vaikea jälleen saada kiinni, harvassa siinä edes onnistutaankin. Online puolestaan on tässä erittäin onnistunut. Pelimuotoja on vähän, mutta aseita, classeja, mappeja ja muuta sälää (esim. Jetpack) löytyy tästä. Pelaajia löytyy, hetken harjoittelun myötä myös Move - kapuloilla ja aseella pelaaminen luonnistuu. Niin, eli Moveakin voi käyttää tässä.

Tietenkin, Suomenkielinen tekstitys löytyy tästäkin. Onneksi ei ole suomenkielisiä ääniä, ne kus*aan AINA. Aseiden äänet ym. en itse pidä, ne ei vie minua mukaan toisin kuin loput pelistä. Tarinan loputtua huomasin, että tästä taas tulee uusi osa, se loppui niin jännittävään kohtaan, joka kyllä oli helppo arvata että ektä selvisi ja mistä. Elikkäs peli on Onlinen osalta hyvä, löytyy pelaajia, mukavasti aseita, erilaisia kykyjä ym. ja Grafiikoissa onnistuttiin, Tarinasta ei kyllä helposti saa selvää ja äänet minun mielestä aika normi tasoa.

Grafiikat: 9
Pelattavuus: 8
Äänet: 7
Pitkäikäisyys: 8

Keskiarvo: 7.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10