Suomi
JäSENARVIO

Battlefield 3

Mieti... Vanha Battlefield 2 saa nyt viimein jatkoa. Pelin jokaikistä asiaa on paranneltu. Grafiikat, äänet, ohjaimet, pelimootttoria, fysiikoita ja vielä esim. Co-oppi. Eli Dice päätti nyt jatkaa BF sarjan vanhaa kaavaa, ei enää Bad companya. Peli sisältää tarinan, multiplayerin ja co-opin. Tarina yksinkertaisesti on kyhyt ja täynnä quick eventtejä. Coop on taas kivaa kaverin kanssa, tarpeeksi haastavakin. Multiolayer sitten taas on pelissä kaikki kaikessa.

Co-op. Loistava idea tähän peliin, kun yhdessäkin lennetään helikopterilla ja toinen ohjaa gunneria. No onhan niitä muita siviilipelastuskenttiäkin, joissa on myös esim. Jonkinlaista ''tarinamaisuutta''. pelaajia netin kautta löytyy tällä hetkellä pleikkarilla tosi paljon. Tässä saa myös hankittua pisteillä moninpeliin aseita. Kenttiä on kuusi tai seitsemän joka on kyllä liian vähän. Huonona puolena on myös ettei voi pelata tätä Split Screeninä samaalla koneella.

Tämän pelin tarina täytyy laittaa erikseen, koska siitä ei saa sitä juonta irti ainakaan kahdella ensimmäisellä läpipeluukerralla. No, kyllä ajan kanssa kun mietit sen tajuaa. Toinen on vielä sen lyhkäisyys. Tarina on myös täynnä turhia quick time eventtejä. Eihän sen pelailu kestä kuin muutaman tunnin. No eipäs anneta tämän pilata peliä, mutta odotin kyllä enemmän.

Pelin netti on kaikki kaikessa. Jos sitä ei olisi, niin harva tätä ostaisi. Kaikki ne vehiclet, aseen kustomoinnit, Vehicle unlockit... Ja kaikki muu. Se tuo realistisen sodan tunnelman kun teet parin kaverin kanssa taktiikkaa esimerkiksi lipulle. Yksi puolustaa, yksi ampuu suojatulta ja yksi ryssii edellä. Yksin ei edes pitkälle pärjää. Vehicleitäkin on niin paljon. Hävittäjiä, koptereita, tankkeja, autoja ja vielä veneitä. No mitä muuta; En edes muista kaikkea. Conquest + Operation Metro=minun unelmani... :) Myös Battlelog on hyvä lisä myös peliin. Enismmäisestä Map packista ne osaa sanoa onko hyvä vai huono, koska en osta sitä (ainakaan vielä).

Plussat
+ Multiplayer
+ Co-Op
+ Grafiikat
+ Fysiikat
+ Äänet

Miinukset
- Tarina
- Paljon Bugeja

Grafiikka: 9
Pelattavuus: 9
Äänet: 10
Pitkäikäisyys: 9
Multiplayer: 10
Tarina: 6
Co-Op: 8

Käyttäjäarviot13
Keskiarvo: 8.4/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10