Suomi
JäSENARVIO

The Legend of Zelda: Twilight Princess

Upea peli kaikin puolin, mutta liian helppo ja ajoittain tylsähkö. Kokonaisuutena kuitenkin loistava, eikä peliä ole turhaan kehuttu. Näitä pelejä enemmän Wiille.

Grafiikka on hienoa, vaikkei vedäkään vertoja Ps3:n ja Xboxin grafiikoille. (Eikä Super Mario Galaxyn grafikkaan.)

Se mitä jäin myös hieman kaipaamaan on ääninäyttely, joka pelistä puuttuu kokonaan. Tosin on myös niin, että se olisi vienyt mennessään sen taianomaisen tunnelman mikä pelissä on ja mikä välittyy pelistä pelaajalle. Se voisi pilata kokemuksen, jota on viimeistelty jos monta vuotta. Ehkei kumminkaan ääninäyttelyä.

Hahmot ovat myös hauskoja, ja etenkin pomovastukset ovat varsin näyttäviä ja mieleenpainuvia. Myös luolastot ja temppelit ovat hienosti toteutettu, ja niissä on niin hyvä kenttäsuunnittelu, että haluaa nopeasti päästä tutkimaan seuraavaa luolastoa ja sen salaisuuksia.

Miinusta tulee kuitenkin myös omasta mielestäni tylsistä susi-Link kohdista, joissa sama tehtävä toistuu liian usein. Näissäkin on osittain ihan haastavia kohtia, mutta kokonaisuutena susi-Linkin seikkailut ovat puuduttavia.

Kaiken kaikkiaan eeppinen peli, joka pysyy kasassa loppuun asti eikä jätä ketään kylmäksi, niin satunnaispelaajia kuin vanhoja konkareitakaan. Suosittelen lämpimästi.

Keskiarvo: 9.5/10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10