Suomi
Gamereactor
uutiset
Cyberpunk 2077

Keanu Reeves tekee paluun laajennuksessa Cyberpunk 2077: Phantom Liberty

Playstation 4 ja Xbox One unohdetaan kokonaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Cyberpunk 2077 julkaistiin 10. joulukuuta 2020, ja olihan se kauheaa. Peliä on päivitetty ja korjattu julkaisustaan lähtien, ja kohta on aika laajennuksen saapua linjoille.

Laajennuksen nimi on Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, ja se julkaistaan jossain vaiheessa vuotta 2023. Pois jäävät kokonaan Playstation 4 ja Xbox One. Phantom Liberty sijoittuu uuteen kulmakuntaan, jossa uusia pahiksia voi ottaa päiviltä uusilla aseilla ja muilla muokkauksilla. Pelaaja näyttää olevan New United States of American palveluksessa Keanu Reevesin Johnny Silverhandin kanssa. Tarina on ilmeisesti agenttitrilleri, joten pauke ei tule olemaan jatkuvaa.

Uutta sisältöä on kuitenkin linjoilla jo nyt. Edgerunner-päivitys on ladattavissa, ja sen avulla voi käyttää niin sanottua transmog-toimintoa. Toisin sanoen pelihahmo voi näyttää tietynlaiselta, vaikka varusteet olisivatkin jotain muuta. Lisäksi mukana on uusi takki ja haulikko Cyberpunk: Edgerunnersin innoittamana, minipeli Roach Race, uutta tavaraa Ripperdocissa, uusia Photo Mode -työkaluja ja muutakin pientä. Kyseinen päivitys on se viimeinen laatuaan Playstation 4:lle ja Xbox Onelle. Muille alustoille on tulossa päivityksiä sitten joskus, joilla poliisien käyttäytyminen uudistetaan, ja niin ajokeilla kuin lyömäaseillakin taistelua parannetaan.

HQ
Cyberpunk 2077
HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä