Suomi
Gamereactor
uutiset
Divinity: Original Sin

Kehittäjä lupaa Divinity: Original Sinin uuden version olevan hiottu kokonaisuus

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Swen Vincke on Larian Studiosin toimitusjohtaja ja yksi sen perustajista. Hän kertoo Gamereactorin haastattelussa Divinity: Original Sin - Enhanced Editionista, joka nähdään PC:n lisäksi myös Sonyn ja Microsoftin nykyisillä kotikonsoleilla. Studio ottaa selvästi mallia Wasteland 2: Director's Cutin julkaisusta, sillä paranneltu PC-versio tarjotaan tässäkin tapauksessa ilmaiseksi kaikille alkuperäisen pelin ostaneille.

"Olemme erittäin onnellisia, että saimme mahdollisuuden luona [Enhanced Editionin]", Vincke kertoo. "Jos vertaat sitä alkuperäiseen Original Siniin, huomaat kyseessä oleva täysin erilainen peli. Olemme voineet hioa niin monia asioita paremmiksi. Peli on myös täysin ääninäytelty. Erilaiset taidot näyttävät makeammilta ja tuntuvat tämän kautta tyydyttävimmiltä. Eri hahmoluokat ovat saaneet enemmän erilaisia taitoja. -- Varkaat voivat tehdä enemmän asioita, soturit voivat tehdä enemmän asioita, samoojat voivat tehdä enemmän asioita. Se [peli] tuntuu täydellisemmältä [kokemukselta]."

Yhtiö on tehnyt muutoksia myös tehtäviin ja pelin dialogiin. Osa niistä ei ollut heidän mielestään tarpeeksi hyvällä tasolla, joten he ovat kirjoittaneet ne uusiksi. Esimerkiksi osa keskusteluista pidettiin alun perin täysin geneerisinä, sillä yhtiö halusi säästää kehityskustannuksissa. Nyt kaikki jorinat ovat Vincken mukaan ainutlaatuisia.

Divinity: Original Sin - Enhanced Edition on tarkoitus julkaista lokakuussa. Vincken mukaan aikataulussa pysyminen olisi suorastaan historiallista. Hän ei ole kuitenkaan vielä täysin varma siitä, onnistuvatko he tässä tavoitteessaan.

Katso Vincken haastattelu kokonaisuudessaan alta. Alkuperäinen Divinity: Original Sin nappasi arviossaan melkoisen kovan arvosanan. Käy tutustumassa ja lukemassa se kokonaisuudessaan, mikäli roolipelit ovat lähellä sydäntäsi.

HQ
Divinity: Original Sin

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Divinity: Original SinScore

Divinity: Original Sin

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Divinity: Original Sin on modernein keinoin rakennettu peli, jolla on vanha ja hyvä sydän.



Ladataan seuraavaa sisältöä