Suomi
Gamereactor
laitearviot

Kenwood MultiPro OneTouch

Äärettömän monipuolinen ja harvinaisen hyvin suunniteltu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jokin aika sitten tarkastelimme lähemmin keittiöjätti Kenwoodin ehkä ylellisintä ja upeinta tuotetta eri alakategorioissa, uskomatonta Cooking Chef XL. Huomasimme nopeasti, että Kenwood todella osaa koota jotain toimivaa, esteettisesti miellyttävää ja vankkaa, ja tämä pätee erityisesti heidän MultiPro OneTouch -keittiökoneeseensa, joka maksaa murto-osan Cooking Chef XL -koneesta, mutta säilyttää ajatuksen, että yhden keittiön pöydällä olevan koneen pitäisi pystyä tekemään erilaisia töitä samanaikaisesti.

Okei, mitä se sitten tarkoittaa? Ensinnäkin MultiPro OneTouch on monitoimikone, mutta verrattuna klassisiin, jotka "vain" hienontuvat, tämä on paljon enemmän. Ensinnäkin se voi tehdä sen, mutta laajalla valikoimalla pyöreitä teriä, jotka voivat antaa sinulle juuri haluamasi kappaleet. Se voi myös sekoittua, ja se voi jopa murskata jäätä. Suuremman astian lisäksi monitoimikoneosalle on 1,5 litran tehosekoitin, Personal Blender, joka voi sekoittaa yhden smoothien juuri sinulle, Citrus Juicer, koska kyllä, se voi tehdä myös sen, Dual Metal Whisk ruoskia mitä tahansa sydämesi haluaa, Dough Tool, joka voi yllättäen vaivata taikinaa ja jopa Express Serve, joka voi toimittaa valmiita paloja kaikesta, mitä juokset läpi prosessori.

Kenwood MultiPro OneTouch
Tämä on mainos:

Se ei ole edes kaikki, saat Weighing Tray, pussin ylimääräisille terille ja paljon muuta, ja se kaikki sisältyy hintaan. Tämä hinta on 150 puntaa, mikä on paljon verrattuna tavalliseen monitoimikoneeseen, jonka voit ostaa supermarkettien hyllyiltä viivyttelynä, mutta yllättävän kilpailukykyinen sen suhteen, mitä todella saat rahoillesi.

Ja tietysti kaikki on aika pirun hyvin koottu. Olisi ollut mukavaa saada todella pieni LCD-näyttö, joka mahdollistaa hieman persoonallisuutta ja mukauttamista, mutta asettelu on selkeä ja antaa sinulle kaiken tarvitsemasi. Lisäksi itse pohja on harjattua terästä, joka on helppo puhdistaa jälkikäteen ja näyttää partaveitsenterävältä useimmissa keittiöissä. Itse moottori on 1000 W, ja juuri tämä teho tekee siitä kykenevän murskaamaan myös jäätä.

Kenwood MultiPro OneTouch

On aika hullua, kuinka monta muuta asiaa voit säästää ostamalla tämän. Keittiövaaka, tehosekoitin ja periaatteessa sekoitin, ja se on hyvin yleisten tehtävien lisäksi, joita se voi myös suorittaa.

Tämä on mainos:

Kenwood todistaa jälleen kerran, että heillä on perusasiat alhaalla, ja sen lisäksi, että he ehkä nojaavat syvemmälle teknologiseen profiiliin, tämä on slam dunk, eikä vain niille meistä, jotka ajattelevat aina, että on hauskaa päivittää laitteitamme, jopa keittiön pöydällä olevia.

09 Gamereactor Suomi
9 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä