Suomi
ARTIKKELI - SPONSOROITUA SISäLTöä

Kesän 2020 RTX PC

Näin Gamereactorin Dóri rakensi tehomyllyn kohtuulliseen hintaan yhteistyössä MSI:n kanssa. Ja mitä hyötyjä RTX tarjoaa?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Mitä voikaan tehdä noin 2000 eurolla tänä kesänä, kun haluaa päivittää tai rakentaa PC:n kokonaan alusta? Sponsorina toimii ystävällisesti MSI.

Katso video tästä.

HQ

Pohjana käytetään I7 10700K 10. sukupolven Intelin CPU:ta, joka oli tässä tapauksessa MEG Z490 ACE. Mikäli haluaa hieman säästää, on MSI Gaming Carbon hyvä valinta. Emolevyvalinta MEG Z490 ACE saattaa vaikuttaa erikoiselta, mutta se on vankasti rakennettu ja tarjoaa paljon mahdollisuuksia ylikellotukseen. Se myös tukee jopa 4800 Mhz RAM, XMP ja lisäksi isoa lukemaa ohjattavia puhaltimia. Eikä kannata unohtaa yli ampuvia jäähdytysratkaisuja tai 2.5G LAN, Wifi 6 kera Mu-MIMO.

Jäähdytyksen hoitaa Corsair H100i RGB Platinum CPU, koska sen asentaminen on helppoa. Se on myös yhteensopiva LGA 1200 kanssa, ja toki myös iCUE RGB.

Graafinen vääntö saadaan MSI GeForce RTX2080 Super Gaming X Triolta, ja GPU pysyy riittävän viileänä ilman haitallista melua. GeForce RTX2070 Super -sarja on jo melkoisen hyvä, joten siten voi hieman säästää niin halutessaan. Se parantaa suorituskykyä jo ennestään vahvistetulla Super-sarjalla, ja lisäksi tarjoaa hyvän jäähdytyksen käyttäen MSI TORX Fan 3.0, mutta samalla metelitaso on pienempi.

MSI Gungnir on yllättävän hyvähintainen tarjoten kaikki tarvittavat ominaisuudet, hyvän vankan laadun ja sivupaneeli on edelleen lasia. Kyseessä on yksi markkinoiden kustannustehokkaimmista pöntöistä. Mukana tulee myös ARGB hub, joka tukee kaikkiaan kahdeksaa kytkettyä yksikköä. Useita pöntön paikkoja voi muuttaa ja tuunata käyttäen 3D-tulostusta. Teknologia on uutta, mutta mahdollistaa mieleisekseen tuunauksen ihan uusilla tavoilla.

RAMin suhteen valintana on valkea Corsair Dominator PRO RGB RAM, 16 GB DDR4. 3200 Mhz on minulle se ehdoton minimi.

Virrantuotossa valintana on 850W, joka sattui jo lojumaan toimiston nurkassa. Valitsisin kuitenkin Corsair RM750X tai vastaavan, koska sen saa myös valkoisena.

Corsair on myös valinta NVMe, tässä tapauksessa 960 GB heidän yllättävän hyvähintaisesta MP510 M.2. Mitä enemmän tallennustilaa, sen parempi, eikä missään nimessä kannata mennä 500 Gb alle. Jotkut ostavat peleilleen kokonaan erillisen kovalevyn.

Rakennetussa PC:ssä on siis runsaasti mahdollisuuksia, runsaasti tehoa ja kuitenkin ulkoisesti laite ei näytä räiskyvältä.

Kiitokset MSI:lle laitteiston sponsoroinnista.

Kesän 2020 RTX PC


Ladataan seuraavaa sisältöä