Gamereactor Network Suomi / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Uusin ensin
Atrás

Palaute ja ehdotukset

Tälle alueelle Gamereactoriin (lehti ja sivusto) liittyvä palaute ja ehdotukset.

Mitä mieltä käyttäjästä - peli

Nestesaippua
Offline
Nestesaippua
Eli tässä pitäisi nyt arvostella aina se käyttäjä joka on arvostellut edellistä käyttäjää.

Eli mitenkä aktiivinen on ja miten paljon on kirjoitellut sekä mitenkä hyvin ja huolella on kirjoitellut ja onko käyttäytynyt hyvin toisia käyttäjiä kohtaan.

Eli nyt alkujaan aiheen tekijä pitää arvostella ken ehtiikään ekana.

Niin ja kritiikkiäkin mukaan!

-----------------------------------------------------------------------------
------

1 Arvostelu - Ja kahden päivän päästä saa tehdä uuden ettei tulisi koko ajan sellaisia - A arvostelee B:n ja B arvostelee heti petään A:n.

Kiitos jatkakaa.

-----------------------------------------------------------------------------
------
 

Live @ Nestesaippua PSN @ Nestesaippua
metal8585
Offline
metal8585
Nestesaippua....Hmm...se puhdistaa ja raikastaa.

Nestesaippua on minusta ollut ihan esimerkillinen jäsen.Jutut ovat olleet asiallisia ja asiaa ajavia.Neste on ollut asiallinen myös konsolien puolella.Kommentit ovat olleet harkittuja ja uusia ketjujakin on ilmestynyt,mikä on aina hyvä keskustelujen ja aiheiden kannalta.Itsellä kun sattuu joskus olemaan pää tyhjää täynnä? (siis usein)

Profiilista löytyy hyvin taustaa,jos joku haluaa vakoilla.Neste osaa myös käyttää vieraskirjaa oikein ja on vastannut usein viesteihin kun on tarvis.On myös auttanut visaisissa pulmissa kun on ollut tarvis.Kommentteja ja viestejä on kertynyt jo hyvä määrä,mistä näkee että on ollut aktiivinen.Neste on ollut avulias ja käyttäytynyt hyvin kaikkia kohtaan.

Nesteen kohtasin ekaa kertaa KonsoliFin sivustolla.
 

Arrrr, liskomies tulee!
cloud1986
Offline
cloud1986
Hmm elikkä nyt jos ymmärsin on metalin vuoro...

Kuten nimi antaa ymmärtää hän on kovan luokan metallimies ja musiikkipeleissä (guitar hero, rock band) erittäin lahjakas. Hän on myös todella aktiivinen foorumeilla ja keksii koko ajan uusia keskustelun aiheita, seuraa ahkerasti peli uutisia ja on etevä kirjoittamaan. Kohtelias nuori mies joka rakastaa resident evil sarjaa(näin olen käsittänyt)
Lyhyestä virsi kaunis.
Ps täällähän se metal aina on joten täällä myös hänet tapasin
 

Warrior of Faith and proud of it!!!!!
Dalen
Offline
Dalen
Hmmm cloud1986...

Nimi ainakin kertoo, että hän on syntynyt 1986 veikkaan... Mun mielestä "cloud" nimestä eli pilvi tulee mieleen rauhallinen tai synkkä säästä riippuen, heh.
Ainakin hän tykkää infamouksesta, ainakin näin olen ymmärtänyt. Erittäin ystävällinen kaveri, vaikka olen viikon verran hänet niin sanotusti tuntenut eli ollut kaverina. Hän käyttäytyy mielestäni todella hyvin niinkuin aikuisen miehen kuuluukin.

Loppuen lopuksi Cloudista jää erittäin hyvä kuva mieleeni, tällaisia saisi olla joka foorumilla. Dalen kiittää ja kumartaa...
 

The higher you are, The farther you fall. The longer the walk, The farther you crawl. My body, my temple. This temple it tilts. Step into the house that Jack built...
Redi
Offline
Redi
Dalenin kirjoituksia kun on lukenut niin ei heti uskoisi kaverin olevan niin nuori kuin oikeasti on. Erittäin asiallinen ja hyvin käyttäytyvä henkilö foorumilla. Kaverilla on myös musiikkimaku kohdillaan. Up the Irons! \m/

Ja yllä olevastakin tekstistä näkee että Dalen hoitaa homman kotiin ystävällisellä tavalla sekä asiallisesti. Kovinkaan paljoa enempää en Dalesta tähän nyt osaa kertoa. Ja viimeisinä sanoina voisinkin laittaa että jatka hyvää työtä Dalen!

 

"I don't deserve sympathy, I know who I am, My soul is death and misery, I am an evil man"
Viper7
Online
Moderaattori
Viper7
Redi taitaa olla näitä foorumin veteraaneja myös, asiallista kommenttia ympäri foorumia. Taitaa myös edustaa foorumin aikuisempaa pelaajakuntaa myös.
 

>_>
Redi
Offline
Redi
Lainasi Viper7:
Redi taitaa olla näitä foorumin veteraaneja myös, asiallista kommenttia ympäri foorumia. Taitaa myös edustaa foorumin aikuisempaa pelaajakuntaa myös.


Ikää on kyllä kerennyt jo kertyä ihan mukavasti mutta pelaaminen ei ole koskaan loppunut eikä into kadonnut. Tännehän tultiin melkein julkaisun yhteydessä ja kovasti olenkin paikasta tykännyt. Joten pidetään paikka yhtä mukavana ja siistinä kuin aina.
 

"I don't deserve sympathy, I know who I am, My soul is death and misery, I am an evil man"
halttunen
Online
halttunen
Kummastahan pitäisi kirjottaa,Viperistä vai Redistä?? Noh Redistä on jo kirjotettu niin kirjotanpa Viperistä.

Sen olen huomannut että Viperillä oli ensimmäinen kenellä oli viisi tähteä, sillä on myös paljon pelejä ja tuntuu kivalta tyypiltä. Taitaa myös olla paikan ensimmäinen memberi (ainakin siltä tuntuu) jos moderaattoreita ei oteta mukaan. Löysin Viperin tältä sivulta heti metal8585:n jälkeen. Viper on hyvä tyyppi, se ei spämmää kirjottele turhia vaan kaikkea järkevää.
 

S1LAKKA
Offline
S1LAKKA
Halttunen. Käyttäjäarviota ja blogeja halttuselle on kertynyt kiitettävästi, ja ne ovat olleet asiallisesti tehtyjä. Hän on nähtävästi ollut jo pidempään tämän sivuston käyttäjä. Kommentit ovat olleet asiallisia ja harkittuja. Pelikoneena halttusella toimii näköjään ainakin xbox 360. Pelimaku kaartuu selvästi toimintapelien puoleen. Kaikenkaikkiaan asiallinen ja mukava käyttäjä.
 

''Voit reilusti heilua svengissä, Et elämästä selviä hengissä.''
Brucie
Offline
Brucie
Hmm, S1LAKKA. Tulee mieleen että pitää varmasti paljon silakoista. Hieno tuo 1 siinä I:n paikalla. Asiallista teksiä kaverilta tulee ja muutenkin erittäin mukava heppu. Hän omaa myös hienon käyttäjäkuvan ja profiilissa on kivasti erilaista tietoa. Hyviä arvioita sekä blogeja on myös kirjoittanut. Eipä tässä nyt paljoa muuta oikein keksi. Aika pitkäaikainen käyttäjä näyttää myös olevan.
 

spyrde
Offline
spyrde
Brucie, enpä kamalasti ole nähnyt kyseistä herraa mutta kaikki näkemäni kommentit häneltä on ollut aina asiallisia. Eipä löydy hirveästi moittimista. Nähtävästi Brucie omistaa vielä PS3:sen ja läjän hyviä pelejäkin.
 

Maitopurkki
Offline
Maitopurkki
Spyrde...
asiallinen henkilö, joka on laittanut kivasti juttua uusista peleistä.
moittimista ei löydy ollenkaan
 

Thank you for nothing you useless reptile
akke52
Offline
akke52
Maitopurkki, kekseliäs nimi ellen sanoisi. Sen mitä hänen kommentejaan olen lukenut niin vaikuttaa asialliselta ja muutenkin mukavalta kaverilta: ei turise turhia vaan puhuu pelkkää asiaa.
 

I roll like a desperado, now I never know where I'm gonna go
Nightbringer308
Offline
Moderaattori
Nightbringer308
akke52, en ole ikinä nähnyt huonoa käyttäytymistä hänen osaltaan ja tekstit ovat aina olleet asia linjalla ja näyttäisi vielä omaavan hyvän elokuvamaun ja taitaa olla "pelimies" henkeen ja vereen. Mutta kovin aktiivinen hän ei ole ollut joten vielä tässä vaiheessa on vielä vähän hankala sanoa mitään mutta jos tällä linjalla jatketaan niin moittimista tuskin tulee.
 

If You Don't Draw First, You Don't Get To Draw At All
spyrde
Offline
spyrde
Nightbringer, suht. aktiivinen käyttäjä, etenkin uskonto-keskusteluissa, jossa on asiallisesti puolustanut kantaansa. Eipä oikein löydy pahaa sanottavaa. Mukavasti konsoleita näyttää herralta löytyvän kaiken lisäksi.

Edit: Ahaa luin juuri äsken tuosta säännöt ja huomasin että kahden päivän välein sai vasta tehdä toisen. Anteeksi, ja muistan ensi kerralla
 

GTAfreaknr1
Offline
GTAfreaknr1
Spyrde, mukava ja asiallinen, ei mitään turhia kommentteja satele (ei spämmiä). Hyviä arvioita ja kauan tunnettu, pistoolia pitävä simpanssi tuo hyvän tyypin mieleen GR:stä.
 

Juhla Mokka pitäisi kieltää karkoituksen uhalla. -Minä
S1LAKKA
Offline
S1LAKKA
GTAfreaknr1. Todella mukava käyttäjä, jolta on aina tullut asiallista ja hyvää tekstiä. Sanavarasto on selvästi laaja, ainakin arvioden ja blogien perusteella. Pitää nimen perusteella gta-sarjasta, ja hänen omalta sivultaan löytyy laajasti tietoa itsestään. Suunnilleen samoihin aikoihin liittynyt Gr:ään kuin minäkin.
 

''Voit reilusti heilua svengissä, Et elämästä selviä hengissä.''
GTAfreaknr1
Offline
GTAfreaknr1
S1LAKKA, hyvin ystävällisen oloinen jäsen ja kova pelittäjä (selvästi iso plussa). Teksti on tarkkaan valittua ja hyvää sellaista, etenkin peliarvosteluissa. Suunnilleen saman ikäinen kuin minä ja samankaltaisia/samoja pelejä omaava. Rento ja hyvää esimerkkiä näyttävä memberi.
 

Juhla Mokka pitäisi kieltää karkoituksen uhalla. -Minä
Skirbu
Online
Skirbu
GTAfreaknr1. Nimestä voi päätellä että pitää GTA:ista. Mukava, asiallinen ja aktiivinen käyttäjä joka puhuu foorumeilla ja muuallakin pelkästään asiaa. Tekstin perusteella ei uskoisi että on 13v.
 

Hey, Ho, Let's Go!
Mosley
Offline
Mosley
Skirbu.
Profiilikuvan ja galleriankuvien perusteella on siis Punk musiikista pitävä heppu. Osallistuu aktiivisesti foorumeilla, käyttäytyy hyvin ja puhuu asiaa. Tähtiä on saanut ja ne myös ansainnut.
 

Kickin' Incredibly Dope Shit
Tommy-Oliver
Offline
Tommy-Oliver
Mosley.

Tommonen jätkä joka pelaa kaikkee urheilusta väkivaltaan, riippuen peli seurasta joskus. Omistautunut melkeen kokonaan mafia juttuihin.
Viimeinkin ansainnut tähtensä ja sanoo jos on sanomistä ei jätä sitä itselleen.
Viimein tainnut aloittaa foorumeilla käymisen.
 

I am a master of the asphalt fight!
metal8585
Offline
metal8585
Tommy-Oliver.

Jätkä omistaa koneita ja pelejä kadehdittavan paljon,ja tuntuu olevan kuvan perusteella pokemon mestari

Tommy-Oliver on yksi esimerkillisimmistä gamereactor käyttäjistä mitä vastaan voi tulla.Jutut ovat olleet asiallisia ja tietoutta täynnä.Tommylle soisi enemmänkin tähtiä jo nyt.Äänestäkää Tommy-Oliveria!
 

Arrrr, liskomies tulee!
Wormzz
Offline
Wormzz
GTAfreaknr1 Pakko sanoa, sillä GTA-fanittajaa ei voi koskaan olla rakastamatta.
Ihmeen paljon tietää GTA:stä 13 vuotiaaksi.. Mistä löydät ne tiedot??
 

Skirbu
Online
Skirbu
Wormzz.

Uusi tuttavuus. Ihan mukavan ensivaikutelman antaa.
Ei osaa nytten oikein enempää sanoa...
 

Hey, Ho, Let's Go!
raptori
Online
raptori
Skirbu


En ikävä kyllä tunne kuin 2lauseella. On näköjään tuttava muille ja on mukava
tykkää simpsoneista(ehkä).
 

AD GLORIAM ET PORCOS - Notch

Sinun täytyy olla kirjautuneena kommentoidaksesi. Jos et ole vielä jäsen - liity jäseneksi nyt.!