Gamereactor Suomi. Gamereactor on maailmanlaajuinen monikielinen viihdesivusto, joka keskittyy populaarikulttuuriin. Aiheina ovat videopelit, e-urheilu, elokuvat, TV-sarjat ja teknologia. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Uusin ensin
Atrás

Viihde

Täällä keskustellaan musiikista, elokuvista ja muusta viihteestä.

Musiikki


Eli mitkä genret ovat suosikkejasi ja onko jotain tiettyjä bändejä mistä pidät eniten. Oletko populaari musiikin ystävä vai tykkäätkö kaivaa kappaleita mielummin niin maan alta kuin mahdollista. Tuleeko Radiosta sinua kiinnostavaa musiikkia vai tuleeko sieltä vain sontaa.
Eli aiheena musiikki ja keskustelu on vapaa.

------

Olen jo kauemman aikaa ollut metalli musiikin ystävä, jo yläasteelta lähtien on raskaampi musiikki ollut mieleeni enemmän kuin muu. Nytemmin olen silti alkanut sietää paremmin myös rokkia mutta populääri musiikit jota radiosta tulee ympäri vuoden tuntuu jo niin puurolta että radio on harvemmin päällä. Radio rock ehkä ainoana on päällä silloin tällöin mutta näiden soittaessa myös aika pitkälti samoja kappaleita niin en jaksa radiota pistää aina päälle vaikka nytemmin sen netin kautta saakin vaivattomasti winamppiin kuunneltavaksi.
>_>
 • 0
Viime aikoina tullut kuunneltua enempikin mm. Musea ja Kasabiania.
Arte Et Labore
 • 0
Olen kuunnellut paljon musiikkia viime aikoina. Enimmäkseen indiepop/alternative, ja ryhmiä ruotsista niin kuin SKWBN, Jens Lekman mutta myös The Shins, The good the bad and the queen ja Elliott Smith ovat suosikkeja.

Myspace ja radioblogclub ovat kultakaivoksia!
 • 0
itse kuuntelen monen laatuista musiikkia Pop Rock Rap muutamat heavy kappaleet ja banditkin uppoavat alas.
 • 0
Kuten pelien kanssa, myös moni eri musiikkigenre tuppaa uppoamaan niin Jazzista humppaan. Suurimmassa kulutuksessa erilaisista bändeistä on viime aikoina ollut Dire Straits, Stam1na sekä Disturbed, joista jälkimmäisen uusinta levyä odotellaan innolla.

Mikään suuri musiikin ystävä en ole. Suurimmaksi osaksi pidän musiikkia pelkkänä taustahälynä esimerkiksi läksyjä tehdessä tai kouluun mennessä.
Elämä on kuin minä. Tylsä ja lyhyt.
 • 0
Argh Ayreonin uusin ilmestyy kuun loppu puolella, onko täällä muitakin jotka havittelevat kyseisen progressiivisen metallin jumalan uusimasta tuotoksesta jonkin sortin levyä tai spessu pakettia kuten minä ;)

tuolta varmaan löytyy jotain samplea.
http://www.ayreon.com/
>_>
 • 0
Noniin kai kaikki Stam1nan fanit ovat jo oman kopionsa uudesta raja albumista menneet hakemaan tai ovat edes tämän haku projektin almanakkaansa lisänneet.
Taidan huomenissa oman kopion hakea kun nähtävästi jo julkaistu.
>_>
 • 0
On sen verran hehkutusta tuo Raja saanut parilta tuttavaltani, että pakkohan sitä on huomenna tutkiskella jos silmiin osuisi. Harvemmin levyjä ostelen, mutta on se Stam1na sen verran laatua, ettei välistä voine jättää.
Elämä on kuin minä. Tylsä ja lyhyt.
 • 0
 • Redi
 • Redi
Itse olen ollut pitkään metallin ystävä ja parhaimpiin bändeihin kuuluu Iron Maiden, Machine Men (yllätys yllätys), Nightwish, Within Temptation, Tarot, Disturped jne...

Tämän lisäksi kuuntelen 90-luvun dancea / technoa. Täältä voisi sanoa Basic Element, 2 Unlimited, Magic Affair jne... Tiedän että mielenkiintoinen on tämä musiikkimakuni.
"I don't deserve sympathy, I know who I am, My soul is death and misery, I am an evil man"
 • 0
Tulee kyllä kuuneltua aika laidasta laitaan musiikkia mutta kesto suosikeista näin artisti/bändeistä voi heittää Metallica, Apulanta, Eminem, Judge Jules, Matt Darey, Nightwish...
Jebou!
 • 0
Onpa muuten kova lätty tämä stam1nan uusi raja-albumi, vaikka en tuota vielä omistakaan. Kuulemani perusteella diggailen kovasti, ja hankintaan mennee.

Ja "hieman" kevyemmän musiikin puolelta melko uusi tuttavuus itselleni tällainen elektropop-yhtye kuin Regina. Varsin rentouttavaa soundia, vaikka eroaa kyllä vahvasti perinteisestä musiikkimaustani.

http://www.myspace.com/reginaxxx

Niin ja radiostahan tulee pääasiassa pelkkää kuraa, poikkeuksena Radio Rock, joka on ainoa kanava jota kestää kuunnella. Pidemmille ajomatkoille on jo pakko ottaa levyjä mukaan, ettei pää räjähdä.
"Kicking names and taking ass." -Roamin, the crime-solving paladin
 • 0
Regina koostuu entisistä koulututuistani, melkein sukua julkkikselle!

Lehdentekokiireet ja siitä aiheutunut angstaus ovat johtaneet kahteen asiaan: En ole ehtinyt hommaamaan Serj Tankianin soololevyä enkä Bullet for My Valentinen uutta. Tästähän tietysti on aiheutunut lisää angstausta.
 • 0
on tullut kuunneltua: Iron Maiden, In Flames, Soilwork, Nightwish, Bullet for my valentine, Metallica, Guns N' Roses, System Of A Down, Slipknot, Megadeth, Anthrax ja 30 Seconds to Mars

tykkään kuunnella enimmäkseen rockia ja metallia . mut kyl poppikin menee jotenkuten
Thank you for nothing you useless reptile
 • 0
Näitä tulee eniten kuunneltua:
Powerman 5000, Darude, Flutlicht, Limp Bizkit, LostProphets
Tärkeintä ei ole voitto, vaan vastustajan täydellinen nöyryytys
 • 0
tänne vielä lisäys Sonic Syndicate, Rhapsody of Fire ja Foo Fighters
Thank you for nothing you useless reptile
 • 0
Tällähetkellä kovassa kuuntelussa Kiuaksen tuo uusin levy, C64 remiksejä(ilmaista laatumusiikkia ), Turisas, Carnal Forge ja In Flames.
>_>
 • 0
Ennen kuuntellin Stam1nan Rajaa, mutta nyt runttaus on viety uudelle tasolle. Hyvät ystävät:

Children of Bodom: Blooddrunk

Parasta sitten kaurapuuron!
 • 0
Sm3tana tulee muuten meikäläisen kotikaupungin naapurista, ja äitini kotipitäjästä Lemiltä. Ei oo ihme, että pojat osaa soittaa, kun ei kylillä muuta tekemistä oo. Paitsi tietty syödä särää.

Itse odotan mielenkiinnolla Jonivelin toista sooloalbumia. Ensimmäinen tarjosi kaivatun tuoreen tuulahduksen suomalaiseen räp-skeneen. Toisaalta maistiaisbiiseissä on huolestuttavan koneellinen soundi, ja jäin toivomaan orgaanisempaa otetta.

Jokaiselle avoimen mielen omaavalle hyvän musiikin ystävälle voin suositella Jonny Bron ja Marksin Tree of Life -instrumentaalilevyä, joka on kuultavissa kokonaisuudessaan Mellakkaviihteen musiikkiblogissa, josta löytyy paljon muutakin hyvää (hiphop)musiikkia.
Resolve to perform what you ought. Perform without fail what you resolve. -Benjamin Franklin
 • 0
Ainoaa oikeaa hipetihoppia ovat Memmy Posse ja Konvehdinmussuttajat. ;)
 • 0
Jos täällä on jotain metallin kuuntelijoita niin voisitko ystävällisesti suositella jotain bändiä
Thank you for nothing you useless reptile
 • 0
Suomalaisista ehdottomasti:

Children of Bodom
Stam1na
Mokoma
Diablo
Stone

Nuo ovat ns runttausta toiseen potenssiin.

Melodisemmalta puolelta HIM yms, mutta itse en pahemmin välitä.

Ulkomaisista suosittelen tutustumaan

Ozzy Osbourne/Black Sabbath (tietenkin)
Static X
Killswitch Engage
Demon Hunter
The Agony Scene (varsinkin ensimmäinen levy)
Metallica (ylläri)
Opeth

... jne jne. Hyviä metallibändejä on hemmetisti. Mainitsemani esimerkit taipuvat enemmän metalcoren ja trashin suuntaan Ozzya ja Metallicaa lukuunottamatta. Joku viisaampi osaa sitten neuvoa nuita muun tyylisiä.
 • 0
minä voisin suositella näitä esim, DIO, IRON MAIDEN,METALLICA,RAINBOW,STRATOVARIUS,AC DC,ACCEPT,MÖTLEY CRUE.
Arrrr, liskomies tulee!
 • 0
Yhdyn edelliseen viestiin täysin.
 • 0
kiitoksia
Thank you for nothing you useless reptile
 • 0
Siirtymäbändiksi suosittelisin omaa suosikkiani Bullet for My Valentine. Runttaus ja hevikonventiot on yhdistetty paikoin hyvinkin tarttuviin pop-pätkiin, joten kokemus ei ole ihan niin tyly kuin monen muun bändin kohdalla. Bullet for My Valentine tosin kuulostaa ainakin minun korvaani niin taitavasti tehdyltä ja monipuoliselta, että moni muu bändi yksinkertaisesti jää latteaksi tai yksinkertaiseksi.
 • 0

Sinun täytyy olla kirjautuneena kommentoidaksesi. Jos et ole vielä jäsen - liity jäseneksi nyt.!