Suomi
Gamereactor
laitearviot

Keychron K3 Pro on jotain aivan mahtavaa

Keychron on aina tehnyt hyviä näppäimistöjä, ja tämä on aivan erityisen hyvä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Keychron on se mukavasti hinnoiteltujen mekaanisten näppäimistöjen kunkku. Ja tämä niin videopelaajille kuin niille, jotka haluavat tehdä ihan töitäkin. Varsin halpaan hintaan saa mahtavan vehkeen, ja niin on ollut jo kauan. Toki moinen tarkoittaa sitä, että tarjolla on vain se ehdottomasti välttämättömin, mutta se mukana oleva on tehty tappiin.

HQ

K3 Pro on halvalla lähtevä näppäimistö, mutta rahoilleen saa totisesti vastinetta. Koko on 75%, ja PBT-muovatut näppäinhatut ovat Keychronin LSA-profiililla. Alla ovat Gateronin matalan profiilin kytkimet, jotka ovat saatavilla niin punaisena, sinisenä kuin ruskeana. Cherry se ei ole, mutta päivittäisessä käytössä tuntuma on erinomainen.

Mukana on QMK/VIA-tuki, joten komennoilla ja makroilla voi leikkiä mielensä mukaan. Näppäimistö toimii niin langallisena kuin langattomana niin Windowsilla kuin Macilla omilla näppäimillään, jotka ovat helposti vaihdettavissa. Samaan aikaan voi kiinni olla enimmillään kolme laitetta, ja hiiren osoittimen päivitysnopeus eli "polling rate" on johdon kanssa 1000 Hz.

Ehkä tärkeimpänä näppäimistö on hyvin ohut. 75% koko merkitsee, ettei tilaa viedä enemmän kuin on tarpeen, ja korkeutta on vain 22 mm. Mukana on RGB-valaistusta sellaista haluaville. Akku kestää, sillä valojen kanssa ladata ei ole tarvinnut vielä viikonkaan käyttämisen jälkeen.

Keychron voisi ehkä harkita valmistavansa miellyttävämpiä lisälaitteita, kuten parempia rannetukia. Muuten näppäimistöt ovat kuitenkin mestariluokkaa. K3 Pro onkin loistava valinta.

Tämä on mainos:
Keychrone K3 ProKeychrone K3 Pro
10 Gamereactor Suomi
10 / 10
overall score
is our network score. What's yours? The network score is the average of every country's score

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä