Suomi
Gamereactor
lifestyle

Kiinalaista eläintarhaa on kutsuttu teeskentelemään, että pukuun pukeutunut ihminen on karhu

Onko se ihminen vai ei? En kestä tätä mysteeriä enää!

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kiinan Hangzhoussa sijaitseva eläintarha on kiertänyt sosiaalisessa mediassa sen jälkeen, kun ilmestyi video, jossa näkyy aurinkokarhu, jonka ihmiset väittävät olevan itse asiassa ihminen karhupuvussa.

Eläintarha on sittemmin kiistänyt väitteet, mutta videolta ihmiset kyseenalaistivat edelleen, miksi karhu oli niin ihmisen näköinen, seisoi kahdella jalalla. Näytti siltä, että mysteeri jatkuisi, mutta sitten toinen eläintarha astui sisään selvittämään joitain tietoja aurinkokarhuista.

Paradise Wildlife Park Isossa-Britanniassa on sittemmin julkaissut videon aurinkokarhustaan, joka seisoo takajaloillaan. Näyttää siltä, että tämä outo käyttäytyminen on vain jotain, mitä aurinkokarhut haluavat tehdä. Aurinkokarhut ovat erinomaisia kiipeilijöitä ja ovat kaikista karhuista eniten puissa eläviä, joten on todennäköistä, että ne ovat tottuneet venyttelemään takajaloillaan kiivetäkseen paremmin. Se näyttää varmasti oudolta, kun näet heidän kävelevän ympäriinsä tai seisovan lattialla, mutta ei näytä siltä, että karhun ulkopinnan alla olisi ihminen.

Tämä on mainos:

Kiinalaista eläintarhaa on kutsuttu teeskentelemään, että pukuun pukeutunut ihminen on karhu


Ladataan seuraavaa sisältöä