Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Killzone 3

Killzone 3:n retrokarttojen salat

Vuoden 2359 pahat päivät ovat täällä taas

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Sony on avautunut Killzone 3:n Retro map packin sisällöstä. Kyseinen karttapaketti jaetaan ilmaiseksi niille, jotka ennakkoon tilasivat pelin normaalin tai Helghast-version, ja se sisältää kaksi Killzone 2:sta tuttua karttaa, jotka ovat Salamun Market ja Blood Gracht. Muut saavat karttansa ostaa PS-Networkista.

Salamun Markethan oli yksi suurimpia Killzone 2 -karttoja, ja sitä tullaan hyödyntämään 24 pelaajan Warzone-pelimuodossa. Se on tasapainotettu uudelleen Killzone 3:a varten, kertoo Guerrillan tuottaja Aryeh Loeb.

Killzone 3

Toiminta räjähtää käyntiin kun Helghastit väijyttävät ISA-saattueen ja nostalgia kohtaa tuoreen exopuku-mätön.

Killzone 3

Blood Grachtia käytetään puolestaan 16 pelaajan Guerilla warfare -pelimuodossa. Kyseinen kartta on tunnetusti fanien vahva suosikki.

Killzone 3

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Killzone 3Score

Killzone 3

ARVIO. Kirjoittaja Eerik Rahja

Killzonen kolmatta tulemista on odotettu kieli pitkällä. Sony on luvannut entistä suurempaa sotaa, mutta miltä peli lopulta tuntuu, siitä Eerik otti selvää.Ladataan seuraavaa sisältöä