Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä


Kilpailut

Lajittelu: Kaikki / Aktiiviset / Päättyneet

Voita Jurassic-paketti

Nyt Gamereactorissa alkaa kilpailu, jossa voi voittaa Jurassic-paketin. Lähdössä on peli, leffaa UHD 4K -Blu-raylla ja t-paita. Osallistuaksesi vastaa muutamiin kysymyksiin kilpailusivulla. Onnea kisaan!

Deadpool 2 -kilpailu

Marvelin rääväsuinen ja hyvinkin erikoinen supersankari Deadpool on jälleen ajankohtainen, kun Deadpool 2 saapuu elokuvateattereihin 16. toukokuuta. Pääosissa nähdään Ryan Reynolds, Josh Brolin ja Morena Baccarin. Merkkitapausta juhlitaan Gamereactorissa kilpailulla, johon pääsee osallistumaan täällä. Voittajia voi olla vain yksi, ja hän saa palkinnokseen yhden Deadpool 2 -julisteen, yhden Deadpool-aiheisen "computer buddyn" ja päälle vielä neljä (4) lippua Deadpool 2 -elokuvan näytökseen. Tällä tavalla kaveritkin pääsevät osille yhden onnesta.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, PS4-koodi

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom julkaistiin 23. maaliskuuta, ja se kuittasi Gamereactorissa arvosanakseen täyden kympin. Kotimainen Leevi Rantala tosin arvioi pelin 8/10, mutta joka tapauksessa kyseessä on laadukas JRPG Level-5:ltä ja Bandai Namcolta. Alkaen torstaina 29.3. aina torstaihin 5.4. klo 14:00 kisataan Ni no Kuni II:n tietämyksestä, ja palkintona on yksi (1) latauskoodi PS4:lle pelistä Ni no Kuni II: Revenant Kingdom.