Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國
Gamereactor Close White
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä


Kilpailut

Lajittelu: Kaikki / Aktiiviset / Päättyneet

Deadpool 2 -kilpailu

Marvelin rääväsuinen ja hyvinkin erikoinen supersankari Deadpool on jälleen ajankohtainen, kun Deadpool 2 saapuu elokuvateattereihin 16. toukokuuta. Pääosissa nähdään Ryan Reynolds, Josh Brolin ja Morena Baccarin. Merkkitapausta juhlitaan Gamereactorissa kilpailulla, johon pääsee osallistumaan täällä. Voittajia voi olla vain yksi, ja hän saa palkinnokseen yhden Deadpool 2 -julisteen, yhden Deadpool-aiheisen "computer buddyn" ja päälle vielä neljä (4) lippua Deadpool 2 -elokuvan näytökseen. Tällä tavalla kaveritkin pääsevät osille yhden onnesta.

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom, PS4-koodi

Ni no Kuni II: Revenant Kingdom julkaistiin 23. maaliskuuta, ja se kuittasi Gamereactorissa arvosanakseen täyden kympin. Kotimainen Leevi Rantala tosin arvioi pelin 8/10, mutta joka tapauksessa kyseessä on laadukas JRPG Level-5:ltä ja Bandai Namcolta. Alkaen torstaina 29.3. aina torstaihin 5.4. klo 14:00 kisataan Ni no Kuni II:n tietämyksestä, ja palkintona on yksi (1) latauskoodi PS4:lle pelistä Ni no Kuni II: Revenant Kingdom.

Ready Player One -kilpailu

Ready Player One saapuu 28. maaliskuuta Suomen elokuvateattereihin. Kuitenkin jo nyt on mahdollisuus voittaa liput itselleen ja yhdelle kaverilleen Gamereactorin kilpailusta. Kaikkiaan lippuja on jaossa viisi paria eli yhteensä 10 pilettiä (5x2). Kilpailu päättyy sunnuntaina 25.3. klo 15:00. Voitetut liput ovat käytettävissä alkaen 28.3. Finnkinon elokuvateattereissa. Liput lähetetään voittajille Finnkinon sähköisinä lippuina (sähköpostitse).

Tomb Raider -kilpailu

Uusi Tomb Raider -elokuva on täällä, ja leffa perustuu pitkälti (mutta ei täysin) Crystal Dynamicsin vuonna 2013 julkaistuun videopeliin. Ensi-iltaa juhlistamaan Gamereactor järjestää 19.3. klo 10:00 - 26.3. klo 10:00 kilpailun, jossa voi voittaa selviytymiskamoilla täytettyjä reppuja. Jaossa on kaikkiaan kolme (3) reppua.

Lost Sphear (Switch) -kilpailu

Aina tiistaihin 27. helmikuuta klo 08:00 asti kisataan Gamereactorissa Tokyo RPG Factoryn Lost Sphear -peliin liittyvästä tietämyksestä. Palkintona on yksi (1) kappale Lost Sphear -peliä Nintendo Switchille. Palkinnon tarjoaa Koch Media.