Suomi


Kilpailut

Lajittelu: Kaikki / Aktiiviset / Päättyneet

Destiny 2 Scientia Illuminata Emblem Giveaway

Taannoisen Destiny 2 Showcase -lähetyksen imussa, ja uuden Season of Plunderin alkamisen kunniaksi, olemme yhteistyössä Bungien kanssa jakamassa 15 koodia erittäin rajoitettua pelin sisäistä emblemia Scientia Illuminata. Osallistu siis kisaan vastaamalla alla olevaan kysymykseen. Katso Gamereactorissa suoratoistolähetyksen uusinta, jotta osaat valita oikean vastauksen.

Voita Splitgaten Beta Season 2:n Ironside Bundle

Splitgaten Betan toinen kausi on alkanut. Yhteistyössä 1047 Gamesin kanssa on tarjolla joukko pelin sisäistä roinaa Ironside Bundlen muodossa. Mukana ovat muun muassa legendaariset esineet Ragna Armour, Ragna Jetpack, Gorm Armour ja Gorm Jetpack onnellisille voittajille. Ollaksesi mukana kisassa, vastaa kysymykseen. Ja voit päästä pelissä kehuskelemaan vehkeilläsi.

2020, 23. luukku, Roccat Elo 7.1 USB headset

Gamereactorin joulukalenteri vuodelle 2020 on täällä. Päivittäin on käynnissä kisa, jossa on palkintona mahtavia (pääasiassa) pelejä. Peli toimitetaan voittajalle Gamereactorin yksityisviestillä latauskoodina, ja tavarapalkinnon voittajalta kysellään yksityisviestillä yhteystietoja. 23. luukku, Roccat Elo 7.1 USB headset