Suomi
Gamereactor
esports
Tekken 8

Kilta Esports allekirjoittaa Tekken 8 pelaaja

Awais on liittynyt joukkueeseen 12 kuukauden sopimuksella.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

David Beckhamin tukema, lontoolainen esports-organisaatio Guild Esports on ilmoittanut astuvansa jälleen uudelle kilpailunäyttämölle. Joukkue on allekirjoittanut Tekken 8 pelaajan 12 kuukauden pituiseen sopimukseen, joka toivottavasti näkee Awais Liaqatin edustavan Guild tulevassa Esports World Cup ja sen jälkeen.

Guild tukee Awaisia, kun hän pyrkii varmistamaan paikan suuressa saudiarabialaisessa tapahtumassa tänä kesänä, ja puhuessaan päätöksestä osallistua kilpailukykyiseen Tekkeniin, Guild: n toimitusjohtaja Jasmine Skee totesi:

"Olemme odottaneet oikeaa hetkeä astua Tekkeniin, ja tulevien Esports World Cupin ja Tekken 8 julkaisun myötä nyt on täydellinen tilaisuus. On osoitus esports-arvostuksestamme, että olemme onnistuneet houkuttelemaan Awaisin tasoisen pelaajan Guildiin, ja odotamme innolla näkevämme hänet kilpailemassa killan paidassa."

Tämä tapahtuu myös siksi, että Guild allekirjoitti äskettäin Rennsport -listan kilpaillakseen ESL R1 -kohtauksessa ja myös Esports World Cup -kilpailussa.

Tekken 8

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä