Suomi
Gamereactor
uutiset
Guitar Hero: Van Halen

Kitarasankaripelejä ropisee

Guitar Hero 5, Band Hero, GH: Van Halen...

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Guitar Hero on yksi pelimaailman vahvimmista brändeistä. Tämän on huomannut myös Activision, joka ei jää lepäilemään laakereillaan, vaan takoo, kun rauta on kuumaa. Kuluvan vuoden aikana julkaistaan ainakin neljä Hero-nimellä varustettua peliä: Guitar Hero 5, Band Hero, Guitar Hero: Van Halen sekä DJ Hero.

Guitar Hero 5 kehittää kitarasankarikonseptia vihdoin myös pelattavuuden kannalta. Uusina ominaisuuksina paljastettiin peliin hyppääminen ja siitä poistuminen kesken biisin sekä soittimien ja vaikeusasteen vaihtaminen lennosta. Pelaamisesta pyritään tekemään siis mahdollisimman mukavaa ja yksinkertaista.

Yksinkertaisuutta painottaa myös Band Hero, joka on suunnattu nuoremmille pelaajille. Noin kymmenvuotiaille suunnattu bändipeli perustuu tuttuun Guitar Hero -formaattiin, mutta musiikkivalikoima on lapsiystävällisempi, joskin mukana on enimmäkseen listahittejä lastenlaulujen sijaan.

Guitar Hero: Van Halen sisältää "Jump"-kappaleen lisäksi ilmeisesti myös muita yhtyeen kappaleita sekä ainakin seuraavien artistien biisejä: Queen, Weezer, Blink 182, The Offspring ja Queens of the Stone Age. Peli julkaistaan kuluvan vuoden jälkimmäisellä puoliskolla.

Kun pakettiin heitetään mukaan myös vinyylinraaputtelua sisältävä DJ Hero, on musiikkipelitarjonta vähintäänkin runsasta. DJ Herosta paljastettiin myös uusi mielenkiintoinen ominaisuus, sillä pelaajat voivat soittaa myös kitaraa pelin biisien tahtiin.

Kun syyskuussa julkaistaan vielä The Beatles: Rock Band, riittää kauppojen hyllyillä tungosta. Saa nähdä, kuka vie suurimman musapelipotin kotiin.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Guitar Hero: Van HalenScore

Guitar Hero: Van Halen

ARVIO. Kirjoittaja Tero Kerttula

Jos GH Van Halen olisi julkaistu vuosi sitten, siitä olisi helpompi innostua. Nyt kokonaisuus tuntuu hätäiseltä ja vanhanaikaiselta.Ladataan seuraavaa sisältöä