Suomi
Gamereactor
esports

KitKat yhteistyöhön Esports World Cupin kanssa

Pelaajia kannustetaan pitämään taukoja kuukauden mittaisen turnauksen aikana.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Esports World Cup alkaa parin viikon kuluttua, tuoden yhteen erilaisia esports-organisaatioita ja pelaajia kilpailemaan yli 20 nimikkeessä yli 60 miljoonan dollarin megapalkintopotista.

Koska tapahtuma alkaa 3. heinäkuuta ja jatkuu pitkälle elokuuhun, EWC on juuri vahvistanut, että se tekee yhteistyötä KitKatin kanssa kannustaakseen pelaajia pitämään tauon katsellessaan tai ehkä jopa osallistuessaan suurtapahtumaan.

"Tämän kumppanuuden ansiosta voimme olla yhteydessä seuraavan sukupolven peliharrastajiin ja tarjota heille taukoja, joita he tarvitsevat sekä pelissä että elämässä", sanoo Robert Helou, Nestlé KSA:n toimitusjohtaja. "Uskomme, että resonoimme syvästi pelaajien kanssa integroimalla 'Pidä tauko' -filosofiamme esports-maailmaan. Tämä yhteistyö korostaa taukojen pitämisen ja henkisen hyvinvoinnin priorisoinnin tärkeyttä erityisesti kilpapelaamisen stressaavassa ympäristössä."

Tämä kumppanuus toteutuu myös, kun eurooppalaisen yritysneuvoston aikana käytetään taktisia taukoja, jotka muotoillaan Having a Break.

KitKat yhteistyöhön Esports World Cupin kanssa


Ladataan seuraavaa sisältöä