Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
UUTINEN - SPONSOROITUA SISäLTöä

Koe Journey to the Savage Planetin ihmeet

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Journey to the Savage Planet julkaistaan tänään. Kyseessä on Typhoon Studiosin debyyttipeli, ja luvassa on galaktinen tieteisseikkailu. Pelaajien tulee ilmoittautua Kindred Aerospacella palvelukseen, ja valmistautua merkittävään matkaan AR-Y 26:lla. Tämä on erikoinen maailma täynnä erikoisia asukkeja, ja on mukana oma mysteerinsäkin.

Mistä siis on kyse? Gamereactor on tehnyt oman videon, jolla pääsee alkuun tieteisseikkailussa.

HQ
Journey to the Savage Planet

Gamereactor tekee välillä yhteistyösopimuksen yhteistyökumppanin kanssa, ja tuloksena on yksi tai useampi video kyseisestä tuotteesta. Tämä tarkoittaa, että vaikka videon on tehnyt Gamereactor, ovat ne kuitenkin sponsoroituja, ja lisätietoa voi lukea klikkaamalla yllä olevaa linkkiä. Muista myös, että osallistuaksesi Gamereactorin kilpailuihin, sinun tulee asua joko Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa tai Suomessa.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä