Suomi
Gamereactor
lifestyle

Kohlerin uusinta wc-istuinta voidaan ohjata äänelläsi

2000 dollarin istuin saa nykyisen wc-istuimesi näyttämään primitiiviseltä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

CES on todella upea aika vuodesta, jos rakastat innovatiivista ja outoa uutta tekniikkaa. Tätä varten, ajoissa suurta konferenssia varten, Kohler on paljastanut uuden wc-istuimen, joka on suunniteltu tekemään joukko asioita, joista nykyinen wc-istuimesi voisi vain uneksia.

Tämä PureWash E930 -nimellä tunnettu istuin on kiinnitettävä istuin, jota ei vain voida lämmittää rauhoittavamman kokemuksen saamiseksi kylminä talvipäivinä ja -öinä, vaan se voi myös käyttää UV-valoa wc:n puhdistamiseen. Siinä on myös säädettävä veden lämpötila ja paine, ja mikä tärkeintä, sitä voidaan ohjata joko kaukosäätimellä (kuten luolamies) tai käyttämällä sen sijaan ääntäsi. Istuin yhdistyy Amazon Alexa ja Google Home kanssa, mikä tarkoittaa, että voit käyttää näitä älykkäitä avustajia aktivoimaan monia istuimen ominaisuuksia, ja koska ne ovat tekoälyä, ne eivät voi sanoa ei!

Myönnettäköön, että tällainen tekniikka ei ole halpaa. Istuimen vähittäismyyntihinta on 2,149 dollaria, mutta jos sinulla on rahaa roiskua ja haluat tuoda älykkäitä ja moderneja ponnisteluja kylpyhuoneeseesi, tämä voi olla ihanteellinen ehdokas aloittaa.

Kohler aikoo paljastaa myös muita älykodin tuotteita CES: n aikana, joten muista pitää silmällä näitä tulevina päivinä.

Tämä on mainos:
Kohlerin uusinta wc-istuinta voidaan ohjata äänelläsi


Ladataan seuraavaa sisältöä