Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
The Crew

Kokeile Ubisoftin kaahailupeliä ilmaiseksi parin tunnin ajan

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ubisoft julkaisee parin tunnin mittaisen kokeiluversion The Crew -kaahailupelistään, jonka voi ladata ilmaiseksi PS4:lle ja Xbox Onelle. Kokemus ei myöskään mene hukkaan, mikäli päätyy lopulta ostamaan pelin itselleen. Kaikki kerätyt asiat voi nimittäin siirtää kokoversioon.

The Crew on pinnalla tällä hetkellä Gamereactorissa. Käynnissä on GR Trials, jossa on tarjolla muikeita palkintoja. Lisäksi kokeiluvaiheessa on myös peliseuran hakemiseen tarkoitettu palvelu.

Lue The Crew -pelin arvio täältä.
"En yleensä kiinnitä suurta huomiota uusiin autopeleihin, mutta The Crew herätti kiinnostukseni heti julkistuksensa yhteydessä. Lupaus tehokkaaseen kokoon puristetusta Yhdysvaltojen kartasta vaikutti varsin mielenkiintoiselta, ja se onkin se yksi aspekti, jossa kehittäjä on todella onnistunut."

The Crew

Aiheeseen liittyviä tekstejä

9
The CrewScore

The Crew

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Ubisoftin automaailma on valtaisa mutta harvaan asutettu leikkikenttä.Ladataan seuraavaa sisältöä