Suomi
Gamereactor
uutiset
Alan Wake 2

Kotimainen Remedy valotti tulevaisuuden suunnitelmiaan

Codename Condor on työn alla oikein täydellä tohinalla, ja Max Payne 1 & 2 Remake -versiot ovat menossa samaan vaiheeseen ennen kesää.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kotimainen Remedy Entertainment on työn touhussa oikein tosissaan. Alan Wake 2 saa tulevaisuudessa muutaman laajennuksen, ja sen ohella tulossa on muutakin. Control 2 on tulossa, samoin kuin uusintaversiot peleistä Max Payne 1 & 2 ja vielä pari muuta pelkällä työnimellä kulkevaa projektia siihen päälle.

Remedy on kertonut tulevaisuuden suunnitelmistaan uusimman talouskatsauksen yhteydessä. Codename Condor, joka siis sijoittuu Controlin maailmaan, on päätynyt täyteen tuotantoon oikein kunnolla.

"Based on wide internal playtests, we can see that the core loop is engaging, and the game brings a unique Remedy angle to the genre."

Max Payne 1 & 2 -uusintaversiot puolestaan ovat seuraavana vuorossa päätymässä täyteen tuotantoon, ja näin tapahtuu vuoden 2024 toisen neljänneksen aikana. Control 2 on luonnosteluvaiheessa, ja siirtyy täyteen tuotantoon niin ikään vuoden 2024 toisen vuosineljänneksen aikana. Moninpeliprojekti Codename Kestrel on luonnosteluvaiheessa, ja tulee olemaan vielä tulevaisuudessakin. Aikataulua ei kerrottu.

Vuoden 2024 ensimmäisen vuosineljänneksen lopussa Alan Wake 2 oli kerännyt takaisin talliin "merkittävän osan kehitys- ja markkinointikuluistaan". Myyntejä on kertynyt 1,3 miljoonaa kappaletta.

Alan Wake 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä