Suomi
Gamereactor
lifestyle

Kouluttajat voivat nyt ennakkotilata kaksi uutta Pokémon-squishmallowia

Clefairy ja Teddiursa ovat nyt ilmestyneet.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ennakkotilaukset on nyt julkaistu kahdelle upouudelle Pokémon-squishmallowille. Clefairy ja Teddiursa ovat nyt liittyneet suosittuun squishmallows-linjaan, ja niiden odotetaan lähettävän tammikuun puolivälissä.

Molemmat ovat saatavilla hintaan 29.99 puntaa, ovat kooltaan 12 tuumaa ja niissä on brodeerattu Pokémon Center Poké Ball -logo takana. He liittyvät nyt Pokémoniin, kuten Pikachu, Snorlax, Gengar ja Piplu, jotka ovat jo saatavilla linjassa.

Kunkin tuotteen kuvaukset löytyvät alta:

"12 tuuman koossa, joka on yksinomaan Pokémon Centerille, tämä erittäin puristettava Clefairy Squishmallows -pehmo on valmistettu pehmeistä, korkealaatuisista materiaaleista, ja siinä on Clefairyn söpöt korvat ja suloinen hymy. Se sopii täydellisesti käpertymiseen autoon, lentokoneeseen tai kotiin Pokémon-elokuvamaratonin aikana.""12 tuuman koossa, joka on yksinomaan Pokémon Centerille, tämä erittäin puristettava Teddiursa Squishmallows -pehmo on valmistettu pehmeistä, korkealaatuisista materiaaleista, ja siinä on Teddiursan söpöt korvat ja suloinen hymy. Se sopii täydellisesti käpertymiseen autoon, lentokoneeseen tai kotiin Pokémon-elokuvamaratonin aikana."

Tämä on mainos:
Kouluttajat voivat nyt ennakkotilata kaksi uutta Pokémon-squishmallowiaKouluttajat voivat nyt ennakkotilata kaksi uutta Pokémon-squishmallowia


Ladataan seuraavaa sisältöä