Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Kuinka paljon Legoa tarvitaan hydraulipuristimen pysäyttämiseen?

Pysäyttämätön voima kohtaa kiinteän esineen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos todella haluat sammuttaa yöllä, harvat asiat ovat parempia katsella kuin hydrauliset lehdistövideot, joissa erilaiset asiat murskataan ilman syytä. Nyt YouTuben hydraulinen puristuskanava näkee, voidaanko sen lopullinen murskain pysäyttää.

Mikä voisi pysäyttää tällaisen lyömättömän koneen, kysyt? No, Lego tietysti. Käyttämällä klassisia palikoita tiimi rakentaa linnoituksen yrittääkseen pysäyttää hydraulipuristimen ja lisäämällä hitaasti koneen painetta nähdäkseen, kuinka paljon tukevat tiilet kestävät.

Sitä on hauska katsella, sillä odotat aina, että Lego-palikat seisovat pystyssä voittamattomien kertoimien edessä. Minusta tuntuu kuitenkin hieman pahalta hydraulipuristimen puolesta. Tiedän, kuinka paha on seistä Lego-palikan päällä vain nykyisellä painollani. On kauhistuttavaa kuvitella painavansa sellaista, jossa on tuhansia kiloja painetta.

Tämä on mainos:
Kuinka paljon Legoa tarvitaan hydraulipuristimen pysäyttämiseen?


Ladataan seuraavaa sisältöä