Suomi
Gamereactor
uutiset
APB Reloaded

Kuka korvaa menetetyn APB-ajan?

Pelaajilla vaikeuksia saada korvauksia

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nettipeli All Points Bulletinin alasajo on ollut faneille paitsi pettymys, myös rahallinen tappio. Korvauksia menetetystä pelialasta palvelinten yllättäen sulkeuduttua ei ole helppo saada. Niitä joutuu anomaan julkaisijalta tai kauppiailta, jotka eivät ole pelistä suoraan vastuussa.

APB:stä vastannut Realtime Worlds ei korvaa pelaajille levyn hintaa tai ennakkoon maksettua peliaikaa, koska studio on ajettu konkurssiin. Myöskään peliä myynyt Steam-palvelu ei suostu korvauksiin.

Pelaajat raportoivat, että julkaisija EA on tarjonnut alekuponkeja tai ilmaisia pelejä asiakaspalvelunsa kautta. Hyvityksiä on kuitenkin myönnetty tapauskohtaisesti ja eriarvoisina. Osalta hyvitys on jopa kielletty kokonaan.

EA ei ole virallisesti ilmoittanut hyvityskampanjasta. Gamereactor pyysi EA:lta kommenttia asiasta, mutta vastausta ei kuulunut.

Tilanne on hankala myös EA:lle, koska peli ei ole sen oma. Suurimpiin itsenäisiin studioihin lukeutunut Realtime Worlds kaatui talousvaikeuksiin loppukesästä. Parisensataa työntekijää menetti työnsä.

APB Reloaded
APB Reloaded
APB Reloaded
APB Reloaded
APB Reloaded

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä