Suomi
Gamereactor
lifestyle

Kuka on Twitterin uusi toimitusjohtaja?

Ja onko Elon asettanut hänet epäonnistumiseen?

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Äskettäin Elon Musk ilmoitti Twitterissä, että sosiaalisen median alusta saa uuden toimitusjohtajan ja että hän astuu rooliin, joka keskittyy enemmän tuotesuunnitteluun ja uuteen teknologiaan.

Linda Yaccarino, joka on uusi toimitusjohtaja, keskittyy ensisijaisesti liiketoimintaan ja auttaa Muskia muuttamaan Twitterin X: ksi, jota hän kutsuu "kaiken sovellukseksi". Yaccarinolla on varmasti valtuudet astua Twitterin toimitusjohtajaksi. Hän vietti 15 vuotta Turner Entertainmentissa valvoen sen suoratoistopalvelun käynnistämistä ennen siirtymistään NBCUniversaliin mainosmyynnin johtajaksi ja auttamalla Peacock-suoratoistopalvelun käynnistämisessä.

Hänellä on siis kokemusta, mutta jotkut uskovat, että Musk valmistelee edelleen Yaccarinoa epäonnistumaan. Toistaiseksi Muskin Twitter-kausi on ollut vähintäänkin kiistanalainen, sillä hän on löytänyt tukea vain tech-brosin kaikukammiostaan. Hänen ideansa alustasta ovat olleet parhaimmillaankin horjuvia, ja hän on usein palannut politiikkaan, koska joku muu kertoi hänelle, miten asiat tehdään paremmin. Joillekin tämä tarkoittaa, että hän on käytännössä ohittanut Yaccarinon valtavan ongelman puhdistamatta mitään siitä.

Näyttää myös siltä, että Yaccarinon rooli voi olla vain nimellinen, koska Musk säilyttää Twitterin hallinnan sosiaalisen median toimitusjohtajana.

Tämä on mainos:

Mitä mieltä olet Twitterin uudesta toimitusjohtajasta? Pystyykö hän hallitsemaan kokkoa, josta lavasta on tullut?

Kiitos, PC Gamer.

Kuka on Twitterin uusi toimitusjohtaja?
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä