Suomi
Gamereactor
lifestyle

Kuningas Charles kunnioittaa K-pop-ryhmää, toteaa, ettei hän ole vieläkään kehittänyt "Gangnam-tyyliä"

Blackpink on nyt saanut kunnia-MBE: n.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Englannin kuningas on virallisesti kunnioittanut K-pop-ryhmän Blackpinkin jäseniä MBE: llä, kaikki osana Etelä-Korean valtiovierailua maahan. Yhtye on saanut kunnian kunnioittaa kuningas Charlesia tunnustuksena heidän ponnisteluistaan ympäristön suojelemiseksi.

Blackpinkin, Jennie Kimin, Jisoo Kimin, Lisa Manobalin ja Rose Parkin jäsenet saivat palkinnon, ja kuningas Charles meni niin pitkälle, että hän toivoo näkevänsä jonain päivänä bändin esiintyvän livenä.

Kuningas Charles totesi: "Kiitän Jennietä, Jisoota, Lisaa ja Rosea, jotka tunnetaan paremmin yhdessä nimellä Blackpink, roolistaan ympäristön kestävyyden viestin tuomisessa maailmanlaajuiselle yleisölle Yhdistyneen kuningaskunnan COP26-puheenjohtajuuden suurlähettiläinä ja myöhemmin YK: n kestävän kehityksen tavoitteiden puolestapuhujina.

"Voin vain ihailla sitä, miten he voivat priorisoida näitä elintärkeitä asioita ja olla globaaleja supertähtiä. Valitettavasti, kun olin Soulissa kaikki nuo vuodet sitten, en ole varma, kehitinkö paljon siitä, mitä voitaisiin kutsua Gangnam-tyyliksi!"

Tämä on mainos:

Blackpinkiä kutsuttiin aiemmin COP26-huippukokouksen kannattajiksi, kun se pidettiin Glasgow'ssa vuonna 2021. Tämän vuoden ympäristöhuippukokous pidetään sen sijaan Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, ja se pidetään ensi viikolla.

Kuningas Charles kunnioittaa K-pop-ryhmää, toteaa, ettei hän ole vieläkään kehittänyt "Gangnam-tyyliä"

Kiitos, Sky News.Ladataan seuraavaa sisältöä