Suomi
Gamereactor
uutiset

Kunnianhimoinen massiivimoninpeli hakee rahoitusta

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

LVR Studio Ltd on juuri päräyttänyt käyntiin Kickstarter-kampanjan, jonka turvin he toivovat rahoittavansa räiskintä- ja massiivisia moninpelejä yhdistävän Pangaea: New Worldin kehityksen.

Pangaea: New Worldin kerrotaan ammentaneen inspiraationsa esimerkiksi sellaisista peleistä kuin Stalker, Metro 2033 ja Rage. Peli sijoittuu näiden tavoin ankeaan tulevaisuuteen, jossa pääpaino on selviytymisessä. Hahmojen täytyy rakentaa alati voimakkaampia aseita ja varusteita, jotta autiomaan vaarat eivät pyyhkäise heitä olemattomiin. Pelistä löytyy myös jonkinlaisia roolipelimäisiä piirteitä, joten hahmo nousee tasoja ja tämän myötä voimistuu jollain tavalla.

Maailmasta luvataan eläväistä ja sinne luodaan monipuolinen ekosysteemi. Pelaajat voivat käydä myös kauppaa ja kaikki myytävät esineet ovat oikeiden pelaajien toimittamia. Tämän pitäisi luoda realistisesti toimivat markkinat. Tehtävistä luvataan hyvin dynaamisia ja niitä suorittamalla voi avata uusia tehtäviä muille. Pelaajat voivat luoda jopa 30 hengen kokoisia ryhmiä.

Kampanjalla haetaan nyt 250 000 dollarin rahoitusta, josta on kasassa vasta reilu tonni. Aikaa on joulukuun 25. päivään, joten aikaa on kyllä vielä runsaasti jäljellä. Toteutuessaan peli nähtäisiin PC:llä, Macillä, PS4:llä ja Xbox Onella.

HQ


Ladataan seuraavaa sisältöä