Suomi
Gamereactor
uutiset
Darksiders II

Kuolema ratsastaa tulevaisuudessa myös PS4:llä

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Nordic Games näyttäisi tuovan synkän ratsumiehen seikkailut myös nykyisillä pleikkareilla pelaavien iloksi. Asia paljastui Amazonin listauksesta, jossa luetellaan yhtiön tulevia pelijulkaisuja. Listalta löytyy myös MX vs. ATV: Supercross Encore Edition, joka on Darksiders II:n ohella edesmenneen THQ:n kehittämä nimeke. Nordic Games nappasi pelien oikeudet itselleen THQ:n pakkohuutokaupasta.

Peleistä tiedetään vasta ainoastaan nimet, eikä niiden tarkempaa sisältöä voi kuin arvailla. Näemmekö parempaa ruudunpäivitystä ja kauniimpaa grafiikkaa, vai tyytyykö yhtiö ainoastaan kääntämään pelit sellaisinaan PS4:lle? Sitä emme vielä tiedä, mutta toivottavasti saamme pian virallisen ilmoituksen peliyhtiöltä itseltään.

Oletko tutustunut Darksidersin maailmaan? Kakkososa julkaistiin kolme vuotta sitten ja arvioijamme mielestä se oli todella hieno peli. Valitettavasti myyntiluvut jäivät kuitenkin vaatimattomiksi.

Lukaise Darksiders II:n arvio täältä.
"Darksiders II:n saavutus on uusien, lainattujen pelielementtien saumattomassa yhdistämisessä, mikä on tuottanut kokonaan uuden kokemuksen. Se on kuin pelattava sarjakuva, joka säilyy ensiluokkaisena viimeisille sivuille asti."

Darksiders II

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Darksiders IIScore

Darksiders II

ARVIO. Kirjoittaja Martin Eiser

Kuolema elää jatko-osassa, joka tutkiskelee mitä ensimmäisen pelin kulisseissa todella tapahtui. Samalla se parantaa selvästi edeltäjästään.

1
THQ tulee taas nimellä THQ Nordic

THQ tulee taas nimellä THQ Nordic

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Vuonna 2014 THQ Nordic meni konkurssiin, jolloin Nordic Games osti firman ja sen pelisarjat. THQ nousee jälleen, sillä Nordic Games nimeää itsensä uudelleen THQ...



Ladataan seuraavaa sisältöä