Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Kurt Cobainin kitara, Elvis Presleyn korut ja muut julkkismuistot huutokaupataan

Joidenkin halutuimmista esineistä odotetaan ansaitsevan satoja tuhansia dollareita.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos olet valtava Nirvana-pähkinä tai Elvis Presleyn suurin fani ja sinulla on satoja tuhansia dollareita polttamassa reikää taskussasi, kannattaa ehkä suunnata Artifacts of Hollywood & Music -verkkomyyntiin, joka järjestetään 26. elokuuta.

Esineisiin kuuluu Kurt Cobainin sähkökitara, rock &rollin kuninkaan Elvis Presleyn koruja ja paljon muuta yli 350 laulajalta, näyttelijältä ja elokuvalta. Kaikki puvuista verkkotunnuksiin on saatavilla.

Erityisesti jälkimmäisen osalta ElvisPresley.com sanotaan menevän huutokauppaan, mutta sitä ei voida käyttää sähköiseen kaupankäyntiin. Näemme, kuinka paljon näistä tuotteista ansaitsee myöhemmin tässä kuussa, kun myynti tapahtuu, mutta voimme kuvitella, että melkein kaikki saa korkean hinnan.

Kiitos, Reuters.

Tämä on mainos:
Kurt Cobainin kitara, Elvis Presleyn korut ja muut julkkismuistot huutokaupataan


Ladataan seuraavaa sisältöä