Suomi
ARTIKKELI - SPONSOROITUA SISäLTöä

Kymmenen syytä, miksi juuri nyt kannattaa pelata Marvel's Avengersia

War for Wakanda on tulossa, ja lisäksi on joukko muitakin syitä, miksi juuri nyt on paras aika pelata Marvel's Avengersia.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto

Marvel's Avengers täyttää yhden vuoden, joten sen verran on ollut mahdollista taistella omalla suosikkisarjakuvahahmolla toiminnallisissa seikkailuissa. Merkkipäivän kunniaksi Square Enix ja Crystal Dynamics ovat laskeneet maailmalle mittavan ilmaisen päivityksen, jossa suunnataan Wakandan viidakkoon Black Pantherina. Vuoden kuluessa on tapahtunut paljon, ja tässä on kymmenen syytä pelata juuri nyt Marvel's Avengersia.

HQ

Uusi sankari Black Panther

Kuningas on täällä! Vuoden kuluessa linjoille on saatu muutamia uusia pelattavia hahmoja, mutta se viimeisin on T'Challa eli Black Panther. Vibranium-puku on toki mukana, ja niin ikään erottuva taistelutyyli. Black Panther on pääosassa lisäosassa War for Wakanda.

Wakanda mukana menossa

Wakanda on nyt mukana tutkittavana uutena pelialueena. Monipuolinen viidakko on täynnään erilaisia uhkia ja vaikuttavia Afrikan maisemia aina suurista vesiputouksista teknologisesti edistyneeseen kaupunkiin saakka. Tekeminen ei lopu kesken tässä laajennuksessa.

Uusi wakandalainen seikkailu

Uuden laajennuksen mukana tulee tietenkin kokonaan uusi tarina, joka sijoittuu sinne Wakandaan keskittyen Black Pantheriin. Ajallisesti tarina sijoittuu pääpelin jälkeiseen aikaan. Wakandaan hyökkää Klaue Company, joka halajaa Vibraniumia itselleen.

Klaue, Crossbones ja ne muut pahikset

Uuden tarinan mukana saapuu tietenkin joukko uusia pahiksia. Black Pantherille haastetta antavat muun muassa Klaue Companyn johtaja Ulysses Klaue ja muutama vaarallinen palkkionmetsästäjä (kuten Crossbones). Ja nämä ovat vain ne viimeisimmät lisäykset, joita vuoden aikana on linjoille saatu. Yksi kohokohta on ollut Maestro, joka lisättiin mukaan Future Imperfect -tarinassa.

Marvel's AvengersMarvel's Avengers

Hawkeye, toinen Hawkeye ja tulevaisuuden sankarit

Jos Marvel's Avengers ei ole ollut pelityksessä vähään aikaan, War for Wakanda ei ole se ainoa syy palata astialle. Pelin julkaisun jälkeen on saatu kaksi uutta pelattavaa sankaria, jotka ovat molemmat eri versioita Hawkeyesta: Clint Barton ja Kate Bishop. He toki tuovat tappeluihin lisänsä välimatkan päästä. Black Pantherin malliin molemmat ovat ilmaiseksi nyt saatavilla. Lisäksi myöhemmin tänä vuonna Playstationilla pelaaville on tulossa Spider-Man.

Tappeluihin voi viedä useamman saman sankarihahmon kerralla

Mitä sitten, kun kaikki samassa kaveriporukassa haluavat pelata Black Pantherilla tai Hawkeyella? Uuden päivityksen ansiosta se onnistuu nyt. War for Wakandaa voi siis pelata vaikka neljällä Captain Americalla.

Marvelin elokuvat kohtaavat Marvel's Avengersin

Marvel's Avengersin sankarit ovat eri näköisiä kuin elokuvien vastaavat. Kyseessä on siis erilainen versio Marvelin sankareista. Jos kuitenkin haluaa Iron Manin näyttävän Robert Downey Jr.:lta tai pukea Black Widow'n päälle katseita vangitsevan valkean asun, voi hahmoilleen hankkia joukon elokuvista tuttuja "skinejä" pelin sisäisestä puodista.

Vuoden verran bugien korjaamista ja pelattavuuden parantamista

Vuosi on melkoisen pitkä aika, ja kehittäjät ovat käyttäneet ajan pelinsä hiomiseen päivitysten, bugikorjauksien ja pelattavuuden parannuksien voimin. Lisäämällä uusia aktiviteetteja peliin, kuten yksilöitävät H.A.R.M. Roomit itsensä haastamiseksi, lisää sitä endgame-sisältöä (kuten Champions levels) on mahdollista kehittää sitä omaa suosikkihahmoa tasokaton saavuttamisen jälkeenkin. Pelissä on paljonkin tekemistä niiden uusien pelattavien hahmojen mukana tulleiden tarinoiden ulkopuolella.

Marvel's AvengersMarvel's Avengers
Square Enix

Uuden sukupolven optimoinnit

Marvel's Avengers julkaistiin vuosi sitten elokuussa, ja sen jälkeen maailmalle saatiin uuden sukupolven konsolit. Tämä on otettu huomioon päivittämällä peli Playstation 5 ja Xbox Series X (ja S) -aikakauden loistoon paremmalla grafiikalla, ruudunpäivitystä parantamalla ja lyhyemmillä latausajoilla. Parasta on, että kaikki Marvel's Avengersin konsoliversiot ovat ristiin pelattavissa konsolisukupolvien kesken niin seuranhaun kuin tallennustiedostojenkin puolesta. Pelaaminen on siis helpompaa ja mukavampaa kuin koskaan ennen.

Jatkuvat parannukset ja tulossa oleva sisältö

Crystal Dynamicsilla on lisäksi työn alla paljon muitakin parannuksia ja lisäyksiä. Aina haastavammista aktiviteeteista Patrol Modeen (jossa voi samoilla maastoa vapaasti ilman rajoituksia) ja seuranhaun päivityksiin ja kerättäviin digitaalisiin sarjakuviin saakka tulossa on paljon sellaista, jota kannattaa odottaa.

HQ

On sitten astialle palaava tai kokonaan uusi pelaaja, nyt jos koskaan on syytä pelata Marvel's Avengersia. Edellä mainitut kymmenen esimerkkiä toivottavasti ohjaavat tämän toiminnallisen moninpelisen pelin pariin, joten on aika kokeilla menoa itse.

Square Enix

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä