Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

LA Thieves julkistaa vuoden 2024 Call of Duty League -joukkueen

Joukkueeseen on tehty neljä uutta pelaajaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Los Angeles Thieves:n kausi 2023 Call of Duty League päättyi melko pettymykseen. Sen lisäksi, että joukkue oli puolustava mestari ja yhden Major voittaja ja toinen sija, se ei päässyt puolivälieriin valiotapahtumassa. Tämä johti siihen, että Thieves räjäytti kokoonpanonsa ja siirtyi joukosta pelaajia, kun taas jotkut jopa jäivät eläkkeelle. Koska kausi 2024 alkaa todennäköisesti ennen vuoden loppua, Thieves on nyt vahvistanut uuden kokoonpanonsa.

Marcus "Afro" Reid, Cameron "Cammy" McKilligan, Daniel "Ghosty" Rothe ja Joseph "JoeDeceives" Romero ovat kaikki liittyneet Thieves:ään saadakseen joukkueen takaisin voittojen tielle.

Mitä tulee siihen, miten tämä joukkue toimii käytännössä, emme näe epäilystäkään tulevina kuukausina, kun CDL todennäköisesti palaa.

Call of Duty: Modern Warfare II

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä