Gamereactor Network Suomi / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
laitearviot

Asus Rog Strix Wireless

Langattomien kuulokkeiden mallisto pelipuolella alkaa olla jo melkoisen kilpailtu segmentti. ASUS tuo siihen oman ehdokkaansa pöllönsilmäisen ROG Strix Wirelessin kanssa.

ROG Strix Wireless lupaa langattoman pelikokemuksen niin PC:n kuin PlayStation 4:n kanssa. Testeissä luurit olivat ensisijaisesti tietokoneessa kiinni niin, että yhteysmokkula oli tökätty koneen etupaneelin USB-väylään optimaalisen yhteyden takaamiseksi. Varsinaisesta Bluetooth-standardia se ei hyödynnä, mikä on sääli etenkin PS4-käytössä. Mukana tuleva Sonic Studio mahdollistaa äänensävyn korjailun mieleiseksi. Oletusasetuksilla pieni tummuus ja tunkkaisuus häiritsivät.

Kuulokkeiden muotoilu jää takuulla mieleen heti ensisilmäyksestä alkaen. Se käyttää muuallakin Asuksen hyödyntämää mustan taustan ja valtavan oranssin "pöllönsilmän" yhdistelmää sekä kevyen kulmikasta muotoilua. Kupit ovat mallia "Over-Ear", eli ne ulottuvat korvien ympärille. Muovisena kuulokkeet eivät paina erityisen paljoa, mikä on käyttömukavuuden kannalta hyvä juttu. Mikrofonin varsi on muuten erikoisen joustava ja muotoilukelpoinen, muistuttaen hieman muovailuvahaa myös sormituntumaltaan. Sen saa siis varmasti haluamaansa asentoon. Mikin voi myös irrottaa kokonaan, jos tarve niin vaatii. Pelikavereiden mukaan mikrofonin ääni oli selkeä ja varsin luonnollinen, eikä sen voimakkuuden säätö vaatinut erityistä vaivaa tai boostausta omassa päässäni.