Gamereactor Network Suomi / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
laitearviot
MSI Trident 3

MSI Trident 3 konsolipelaajan silmin

Magnus on pelannut konsoleilla koko ikänsä, mutta MSI Trident 3 sai hänet muuttamaan mieltymyksiään.

  • Teksti: Magnus Groth-Andersen (Käännös: Markus Hirsilä)

Normaalisti Gamereactorin laitearviot keskittyvät teknisiin tietoihin ja laitteiden suorituskykyyn, sillä arvioija on yleensä alaan erityisesti perehtynyt. Tällä kertaa lähestymiskulma on toinen. Olen aina ollut konsolipelaaja juuri niiden helppouden vuoksi. Istahtaessani pelikoneen ääreen haluan kaiken sujuvan mahdollisimman ongelmattomasti ilman erityistä vikailmoituksiin paneutumista.

MSI Trident 3
MSI Trident 3MSI Trident 3

Uskalsin kaikesta huolimatta ottaa testiin MSI Trident 3:n, jonka on määrä tarjota paljon hevosvoimia helpossa paketissa kohtuullisen hintaan. Ennakkoluuloista huolimatta laite alkoi hitaasti mutta varmasti vakuuttaa minut monista ansioistaan pitkällisen testauksen aikana. PC on todellakin se kaikkein edistynein pelilaite, ja MSI Trident 3 on hieno esimerkki siitä, kuinka vehje voidaan rakentaa myös käyttäjäystävälliseksi.

Pienikokoinen peto
Trident 3 on hämmentävän pienikokoinen: vain 346,25 x 71,83 x 232,47 millimetriä. Toisin sanoen laite on pienempi kuin Playstation 4 Pro, pitää vähemmän ääntä ja tuuletuskin toimii paremmin. Tämä riitti todistamaan vääräksi ennakkoluuloni PC-kaluston massiivisesta koosta ja kivimurskaamoon verrattavasta metelistä. Pienenä mustana laatikkona MSI Trident 3 ei kerää juurikaan huomiota itseensä sen enempää ulkonäöllään kuin äänilläänkään.

Kannettava kokoluokka merkitsee myös sitä, että laite löytää varsin helposti paikkansa niin TV:n kuin muunkin viihde-elektroniikan rinnalta. MSI Trident 3 todellakin tuntuu siltä kuin omistaisi perinteisen konsolin.

MSI Trident 3