Gamereactor Network Suomi / Dansk / Svenska / Norsk / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Kirjaudu sisään


Unohditko salasanan?
Et ole jäsen, Haluan rekisteröityä

Kirjaudu käyttäen Facebook-tiliä
Gamereactor Suomi
laitearviot

MSI Nightblade MI3

Söpö minimasiina sopii hyvin pelaamiseen.

  • Teksti: Kim Olsen (Käännös: Markus Hirsilä)

MSI Night Blade MI3 ei ole koolla pilattu. Pääasiassa se näyttää tavalliselta PC:ltä, johon on ammuttu Itse ilkimys -elokuvan kutistussäteellä. Muotoilu on tarkoituksella tehty siten, että lopputulos muistuttaa minikokoista PC-konetta: mitat ovat 12,8 cm X 34,2 cm X 26,8. Pienen fyysisen koon ohella sisukset ovat MI2-version päivitettyjä versioita. Pohjassa oleva kantokahva on vankkaa tekoa. Käynnistysnappi on sivulla eikä mitenkään erityisen helpossa paikassa.

Testattu kokonaisuus koostui GTX1060-grafiikkakortista, 6 GB RAM, yksi i5-7400 Intel CPU, 16 GB DDR4 RAM, 128 GB M.2 SSD ja 1 teratavun SATA-kovalevy, DVD-asema, Bluetooth, Dual Band -wifi ja käyttöjärjestelmänä Windows 10. Kokonaisuudella on hintaa vajaan 1300 euron verran. Halvemmassa versiossa on 8 GB RAM ja 3GB GTX1060 For Honor -pelikoodin kera. Komeus painaa vain 6,4 kiloa. Laitetta markkinoidaan VR-valmiina, mitä se tietysti onkin. Edessä on paikat niin HDMI-piuhalle kuin kuulokkeillekin ja USB-portti (3.1 ja 2.0).

Tilaa laajennuksille on, joskaan ei kovinkaan paljoa. RAMia tai SSD-päivitystä halajavien kannattaa ensin katsoa Youtubesta ohjeita, tai vaihtoisesti pyytää osaavaa kaveria avuksi. Emolevyn pohjana on B250, ja grafiikkakortti on MSI:n omaa Gamig X -sarjaa. Jäähdytysjärjestelmä on MSI:n Silent Storm, ja se toimii hyvin. Metelitaso liikkui 12-33 dB:n luokassa, eikä lämpötila noussut yli 25 asteen. Tämä on vaikuttava suoritus näin pienikokoiselta laitteelta.

MSI Nightblade Mi3
MSI Nightblade Mi3