Suomi
Gamereactor
lifestyle

Lamborghini haluaa auttaa sinua tulemaan paremmaksi kuljettajaksi

Uusi telemetriajärjestelmä näyttää kuljettajille, miten he voivat parantaa suorituskykyään radalla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Osana läsnäoloaan CES 2024 -messuilla Lamborghini on julkistanut uuden digitaalisen järjestelmän, jonka toivotaan auttavan kuljettajia parantamaan suorituskykyään radalla. Tämä tunnetaan nimellä Telemetry X -ohjelmisto, ja se käyttää etävalmennuksen, biometristen tietojen ja digitaalisen perämiehen yhdistelmää tarjotakseen kuljettajalle mukaansatempaavia ja reaaliaikaisia tietoja siitä, miten he voivat parantaa kierrosaikojaan.

Ominaisuus käyttää Remote Garage antaa kuljettajille reaaliaikaisia videotallenteita radan suorituskyvystään ja telemetriastaan, joita todellinen valmentaja voi myös seurata suorana missä tahansa muualla sanassa tarjotakseen lisäpalautetta ja ehdotuksia.

Tämän lisäksi Biometric Data System seuraa sykettä, stressitasoa ja muita elementtejä harjoitusviitteiden tarjoamiseksi.

Lopuksi Digital Co-Pilot on ennakoiva ääniavustaja, joka vertaa ajoneuvo- ja biometrisiä tietoja antaakseen palautetta kuljettajalle radalla. Tämä voisi tapahtua parantamalla kilpalinjoja ja jarrutuspisteitä.

Tämä on mainos:

Ominaisuus näytettiin ja esiteltiin Lamborghini Revueltossa ja EV Lanzadorissa, mutta kuten Lamborghinin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Stephan Winklemann ehdottaa, tämä ominaisuus saattaa olla tulossa useampaan Lamborghinin superautoon tulevaisuudessa.

Lamborghini haluaa auttaa sinua tulemaan paremmaksi kuljettajaksi
Lamborghini


Ladataan seuraavaa sisältöä