Suomi
Gamereactor
lifestyle

Lamborghini on julkistanut kaksi uutta autoa V12-aikakauden päättymisen kunniaksi

Heidät tunnetaan nimellä Invencible ja Auténtica.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Lamborghini järjestää muutaman viikon kuluttua tapahtuman, jossa sen odotetaan paljastavan ensimmäisen hybridi-superurheiluautonsa. Mutta ennen tätä päivämäärää autonvalmistaja on julkistanut kaksi uutta autoa, jotka se julkaisee, jotka molemmat on suunniteltu merkitsemään ja juhlimaan V12-aikakauden loppua.

Ensimmäinen auto tunnetaan nimellä Invencible ja se on coupé, kun taas toinen on nimeltään Auténtica ja se on roadster. Molempien sanotaan olevan tyyliltään pois päältä ja kunnioittavan erilaisia Lamborghini's-autoja, mukaan lukien Sesto Elemento, Reventón ja Veneno.

Kuten voit odottaa autoilta, jotka kunnioittavat V12-aikakautta, jokainen auto on luotu V12-alustalla, ja se on viimeinen kerta, kun Lamborghini sopii autoon, jossa on 12-sylinterinen 6.5-litrainen moottori. Jokaisessa ajoneuvossa on myös seitsemän nopeuden vaihteisto, neliveto, ja konepellin alla on tarpeeksi tehoa tuottamaan 720 Nm vääntömomenttia nopeudella 6,750 rpm.

Katso molemmat kiehtovat autot alla.

Tämä on mainos:
Lamborghini on julkistanut kaksi uutta autoa V12-aikakauden päättymisen kunniaksiLamborghini on julkistanut kaksi uutta autoa V12-aikakauden päättymisen kunniaksi
Vasemmalla: Auténtica. Oikealla: Invencible


Ladataan seuraavaa sisältöä