Suomi
Gamereactor
lifestyle

Lampagon kaksipaikkainen sähkökolmipyörä on suoraan sanottuna ihastuttava

Ajoneuvon suurin kantama on 50 km ja sen voimanlähteenä on 1000 W: n moottori.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos olet halunnut ostaa sähköautoliikkeen, mutta et halua olla osa Tesla-trendiä tai edes hankkia täysin toimivaa sähköautoa, meillä saattaa olla ratkaisu sinulle.

Sähköautoyhtiö Lampago on julkistanut kaksipaikkaisen sähkökolmipyöränsä, eikä suoraan sanottuna ole parempaa sanaa kuvaamaan tätä ajoneuvoa kuin suorastaan ihastuttava. 30 Ah: n litiumakulla ja 1000 W: n moottorilla varustettu kolmipyörä pystyy 30-50 km: n kantamaan, samalla kun se voidaan ladata kolmessa tunnissa.

Siinä on myös LED-ajovalot, sisäänrakennettu vararengas, kevytmetallivanteet, digitaalinen merkkivalo akulle ja niin edelleen, tilaa digitaaliselle termospullolle (koska miksi ei...), vintage irrotettava sateenvarjo ja analoginen kello.

Kolmipyörää on saatavana jopa useissa eri väreissä ja kangasvaihtoehdoissa, joten voit rakentaa ja mukauttaa ajoneuvon tarpeidesi mukaan. Mitä tulee siihen, kuinka paljon yksi näistä kolmipyöräisistä asettaa sinut takaisin, muuntamisen jälkeen kolmipyörät näyttävät myyvän noin 5,500 puntaa.

Tämä on mainos:
Lampagon kaksipaikkainen sähkökolmipyörä on suoraan sanottuna ihastuttava


Ladataan seuraavaa sisältöä