Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
Lawbreakers

Lawbreakersin kehitys jäihin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Boss Key Productionsin verkkoräiskintä Lawbreakers on laitettu niin sanotusti jäihin. Studio keskittyy jatkossa uusiin projekteihin "tuoreiden luovien johtajien kanssa".

Pelin puuhamiehenä on ollut Gears of Warin isä Cliff Bleszinski. Lawbreakers kuitenkin floppasi täydellisesti, vaikka itse peli onkin varsin hyvä. Lawbreakersia tuetaan kuitenkin jatkossakin sen nykyisessä muodossa, mutta päivityksiä ei toistaiseksi ole tulossa.

Tieto on peräisin yhtiön sivuilta, joka annettiin sen jälkeen, kun PC Gamer raportoi studion seuraavan pelin olevan jokin ihan muu kuin Lawbreakersiin liittyvä. Julkaisija Nexon ei ole enää kuvioissa mukana.

Ansaitsiko Lawbreakers kohtalonsa? Kommentoi alla.

Lawbreakers

Aiheeseen liittyviä tekstejä

1
Lawbreakers muuttuu free-to-play-peliksi

Lawbreakers muuttuu free-to-play-peliksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Boss Key Productionsin katastrofaalisesti flopannut Lawbreakers kaatoi lopulta koko firman. Peli muuttuu tällä viikolla free-to-play-peliksi, mutta yksi asia on syytä...Ladataan seuraavaa sisältöä