Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

LCS palaa lähetyksiin viikonloppuisin vuonna 2024

Tämän vuoden mestaruussarja, joka striimattiin keskiviikkoisin, torstaisin ja perjantaisin, sai kritiikkiä faneilta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Riot Games on ilmoittanut, että LCS palaa alkuperäisiin lähetyspäiviinsä lauantaina ja sunnuntaina kritiikin jälkeen lähetyksistä viikon aikana tämän vuoden tapahtumassa.

"Tutkittuamme aikataulumme huolellisesti ja kuunneltuamme tarkasti yhteisön palautetta olemme varmoja, että vuoden 2024 LCS-aikataulu antaa faneille mahdollisuuden seurata suosikkiurheilulajejaan ja liigojaan heille sopivan aikataulun aikana", sanoi Americasin League of Legends eSportsin johtaja Carlos Antunes. "Fanit voivat odottaa vielä jännittävämpiä päivityksiä aikatauluun ja formaatteihin tammikuun alussa."

Arkipäivien lähetysten vuoksi LCS:n katsojamäärä on laskenut merkittävästi, ja jos tämä suuntaus jatkuu, se voi saavuttaa sisarliigojensa pohjat Euroopassa, Kiinassa ja Koreassa. Vuonna 2024 nähdään myös ensimmäinen kahdeksan joukkueen turnaus NA:ssa Evil Geniusesin ja Golden Guardiansin lähdön jälkeen.

Mitä mieltä olet LCS:n paluusta tavallisiin lähetyspäiviinsä?

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä