Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

LCS palaa paras kolmesta -muotoon Summer Splitissä

Sen lisäksi, että sillä on uudistettu rakenne pudotuspeleissä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Riot Games on juuri paljastanut joukon tietoja League of Legends Championship Series Summer Split tulevasta -mallista. Kun seuraava pelierä alkaa kesäkuun puolivälissä, meille kerrotaan, että Split käyttää jälleen paras kolmesta -muotoa ja että tämä tapahtui "vastauksena palautteeseen intohimoiselta fanikunnaltamme ja ammattipelaajiltamme".

League of Legends

Paras kolmesta -paluu on myös tapahtunut, sillä nyt LCS:ssä on vähemmän joukkueita, ja kun kilpailemassa on vain kahdeksan joukkuetta, on runsaasti tilaa käyttää formaattia ilman kaksoisstriimejä. Jos tämä muoto toimii hyvin, Riot tutkii sen käyttöä tulevissa muotopäätöksissä vuonna 2025 ja sen jälkeen.

Playoffs -mallin mukaan meille kerrotaan, että tässä on nyt kaikki joukkueet, jotka aloittavat voittajan haarukasta ja taistelevat sitten tiensä läpi, välttäen putoamisen putoamalla häviäjän haarukkaan ja kaksi parasta joukkuetta ansaitsevat ensimmäisen kierroksen byes.

Summer Split -aikataulun mukaan näet sen alla.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä