Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

LCS:n kesäkausi on viivästynyt

Ulosmarssi näkee Riot Gamesin ryhtyvän toimiin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Juuri eilen uutisoimme, että League of Legends Championship Series:n pelaajat järjestävät ulosmarssin tehdäkseen Riot Games:sta läpinäkyvämmän ja avoimemman turnausjärjestäjän. Tämä näyttää jo toimineen, koska Riot Games on nyt päättänyt lykätä LCS:ää Summer Season kahdella viikolla, samalla kun se selvittää LCS:ssä mukana olevien henkilöiden ilmaisemat mutkat ja turhautumiset.

Kuten blogikirjoituksessa todettiin, meille kerrotaan, että Riot pyrkii rakentamaan liigan, joka voi haastaa Summoner's Cup at Worlds, samalla kun se on kestävä ja taloudellisesti kannattava jokaiselle siinä työskentelevälle henkilölle, mukaan lukien heittäjät, lähetysmiehistöt ja tukihenkilöstö.

Riot toteaa myös, että tukeakseen paremmin North American Challengers League:ää se antaa kumppaniorganisaatiolleen Rally Cry 300 000 dollarin käteisruiskeen toivoen voivansa aloittaa vuoden 2023 NACL-kauden ensi viikolla.

Riot vastasi muutamiin pyyntöihin, joita LCS Player Association on tehnyt, ja enimmäkseen joko totesi, että pyynnöt eivät ole välttämättömiä tai kestäviä liigan näkökulmasta.

Riot on myös vahvistanut, että LCS:n saama kahden viikon viive ei vaikuta Worlds-pätevyyteen, mutta jos lisäviivettä tarvitaan, se tarkoittaa, että LCS poistetaan Worlds:sta tänä vuonna - joten pysy kuulolla.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä