Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

LCS-pelaajien ulosmarssi on käynnissä

Kilpailulliset tähdet ottavat kantaa Riot Gamesia vastaan.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

League of Legends Championship Series on otsikoissa joka viikko näinä päivinä, yleensä negatiivisista syistä. Tämä päivä ei ole juurikaan erilainen, sillä sen jälkeen kun Riot Games teki joukon muutoksia alueelliseen liigaan ilmoittamatta siitä siihen osallistuville pelaajille ja organisaatioille, LCS:ssä pelaavat kilpailutähdet ovat nyt ilmoittaneet kävelevänsä ulos ja järjestävänsä lakon toivoen tekevänsä Riot:sta läpinäkyvämmän isäntäelimen.

Kuten LCS' Players Association Twitterissä totesi:

"Ulosmarssiäänestys on mennyt ylivoimaisesti ohi.

"Tämä ei ole päätös, johon LCS:n pelaajat ovat tulleet kevyesti. Kaikkien LCS-pelaajien välillä käytiin lukemattomia keskusteluja ja väittelyitä tähän historialliseen äänestykseen johtaneella viikolla. Yksi asia on selvä noista keskusteluista - pelaajamme haluavat pelata ja kilpailla ennen kaikkea. Käsien yhdistäminen kilpailun syrjäyttämiseksi on osoitus käsillä olevien asioiden merkityksestä ja kiireellisyydestä.

"Olemme tässä umpikujassa, koska Riot ryhtyi toimiin ilman edeltävää viestintää tai keskustelua LCS:n pelaajien kanssa. LCSPA toivoo vilpittömästi, että Riot estää tämän ulosmarssin liittymällä meihin tulevina päivinä käymään avoimia ja läpinäkyviä keskusteluja, jotta voimme luoda yhteistyöratkaisuja LCS: n ja NACL: n parhaan tulevaisuuden varmistamiseksi. "

Tämän päätöksen jälkeen on raportoitu, että Riot Games vaatii LCS-organisaatioita lähettämään täyttöjoukkueita kilpailemaan ulos kävelevien tähtien paikoista, mihin LCSPA on vastannut pyytämällä pelaajia olemaan suostumatta pelaamaan korvaavana pelaajana, koska "rajan ylittäminen vaarantaa kaikkien pelaajien tulevaisuuden: LCS, NACL ja amatööri."

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä