Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

League of Legends' EMEA Masters ja KitKat jatkavat yhteistyötään

Pari on jatkanut kumppanuuttaan myös vuodelle 2023.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

League of Legends EMEA Championship:lla on ollut joukko pitkäaikaisia kumppaneita, ja yksi, joka on ollut sidottu esports-liigaan useita vuosia, on Nestlen KitKat. Suklaabrändi on ollut liigan ja sen EMEA Masters-tapahtuman merkittävä kumppani jo jonkin aikaa, eikä vuosi 2023 tule olemaan erilainen.

Riot Games on ilmoittanut jatkaneensa kumppanuuttaan Nestlen kanssa myös vuodelle 2023, mikä tarkoittaa, että KitKat jatkaa toimintaansa EMEA Masters Spring- ja Summer-turnausten pääkumppanina.

"Olemme innoissamme voidessamme toivottaa KitKatin tervetulleeksi takaisin EMEA Masters 2023 -tapahtuman pääkumppaniksemme", sanoo Eva Suarez, Riot Gamesin EMEA-alueen esports-kumppanuuksien johtaja. "Yhtenä pitkäaikaisimmista EMEA-kumppaneistamme KitKat on auttanut meitä avaamaan uskomattomia kokemuksia EMEA-faneille. On edelleen ilo tehdä yhteistyötä tiimin kanssa, joka on selvästi panostanut esports-fanituksen tukemiseen."

Tämä tarkoittaa, että EMEA Masters'-lähetysten Have a Break-segmentit palaavat vuodelle 2023, ja näet KitKat-brändäyksen kaikkialla Summoner's Rift turnausten aikana, ja ensimmäinen sarja alkaa ensi viikolla (4.-29. huhtikuuta).

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä