LIVE
HQ
logo hd live | Paper Mario: The Thousand-Year Door
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   esports
   League of Legends

   LEC-kauden finaalit ovat matkalla Müncheniin

   Saksa isännöi tämän vuoden suurta LEC-tapahtumaa.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Season Finals ovat suurin tapahtuma League of Legends EMEA Championship -kalenterissa. Toki, kansainvälinen Mid-Season Invitational ja World Championships ovat paljon suurempia, mutta erityisesti LEC: lle Season Finals ovat sadon kerma.

   Nyt kun Spring Finals ja Split ovat takanamme, Riot Games on esittänyt suunnitelmat vuoden 2024 LEC Season Finals -tapahtumalle ja paljastanut, milloin ne pidetään, missä ne pidetään ja milloin liput tulevat myyntiin tapahtumaan.

   30. elokuuta ja 1. syyskuuta välisenä aikana järjestettävää Season Finals isännöidään Münchenissä, Saksassa, kaupungin Munich Olympic Hall -tapahtumassa. Liput tapahtumaan julkaistaan 14. kesäkuuta, mikä tarkoittaa, että voit napata sellaisen itsellesi, jos aiot tutustua tapahtumaan henkilökohtaisesti.

   Koska Gamescom tapahtuu Kölnissä todennäköisesti muutamaa päivää ennen ja IEM Köln juuri ennen sitä, elokuusta tulee valtava kuukausi esportsille ja pelaamiselle Saksassa.

   League of Legends

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   2
   League of LegendsScore

   League of Legends

   ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

   League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.   Ladataan seuraavaa sisältöä