Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

LEC palaa 13. tammikuuta

Lisäksi olemme vahvistaneet päivämäärät MSI: lle ja Worlds 2024: lle.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Riot Games on julkaissut artikkelin, jossa kerrotaan yksityiskohtaisesti ja syvennytään moniin tulevalle 2024 League of Legends esports-kaudelle suunniteltuihin muutoksiin.

Näiden muutosten kärjessä on Worlds -paikkojen uusi muoto, jossa suuret liigat (LEC, LCS, LCK ja LPL) saavat nyt kolme paikkaa kullekin, ja PCS ja VCS saavat kaksi paikkaa, kun taas LLA ja CBLOL saavat kumpikin yhden paikan. Tarjolla on kuitenkin enemmän kolikkopelejä, sillä ensimmäistä kertaa Mid-Season Invitational voittaja saa ylimääräisen paikan Worlds riippumatta alueesta, jolla hän kilpailee, kun taas tapahtuman seuraavaksi paras joukkue varmistaa ylimääräisen Worlds paikan alueelleen. MSI-voittaja säilyttää Worlds -paikkansa vain, jos hän täyttää myös alueensa Summer Playoffs tai LEC Regional Finals LEC: n vuoksi.

Näistä kahdesta suuresta kansainvälisestä tapahtumasta puhuttaessa Riot on vahvistanut niiden päivämäärät ja paikat. MSI 2024 sijaitsee Chengdussa, Kiinassa 1.-19. toukokuuta ja Worlds 2024 ympäri Eurooppaa. Play-Ins ja Swiss Stages pidetään Berliinissä Riot Games Arena, puolivälierät ja välierät menevät Adidas Arena Pariisissa, kaikki ennen suurta finaalia ylittää Englannin kanaalin O2 Arena Lontoossa. Koko Worlds -menettely kestää 25. syyskuuta - 2. marraskuuta.

Riot on myös paljastanut, että Hall of Famea ollaan luomassa ja että tästä vuodesta alkaen pelaajia ja ammattilaiskentän jäseniä aletaan valita siihen alan veteraanien ja asiantuntijoiden paneelin äänten perusteella.

Lopuksi kunkin alueellisen liigan alkamispäivät on lukittu, ja LEC alkaa 13. tammikuuta. Mitä tulee muihin alueellisiin liigoihin, näet täydellisen luettelon alla.


  • LEC: 13. tammikuuta

  • LLA: 16. tammikuuta

  • LCK: 17. tammikuuta

  • KPL: 19. tammikuuta

  • LCS: 20. tammikuuta

  • VCS: 20. tammikuuta

  • CBLOL: 20. tammikuuta

  • LPL: 22. tammikuuta

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä