LIVE
HQ
logo hd live | Nobody Wants to Die
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Suomi
   Gamereactor
   esports
   League of Legends

   LEC-kauden finaalien kolme viimeistä joukkuetta on vahvistettu

   Turnaus päättyy tulevana viikonloppuna Montpellierissä, Ranskassa.

   Tilaa uutiskirjeemme tästä!

   * Pakollinen tieto
   HQ

   Vuoden 2023 League of Legends EMEA Championship on melkein ohi. Kautta on jäljellä kaksi ottelua, joista nämä ovat LEC Season Finals:n viimeiset ottelut, ja koska molemmat pelataan henkilökohtaisesti Montpellierissä, Ranskassa tulevana viikonloppuna, tiedämme nyt tarkan aikataulun ja osallistuvat joukkueet.

   Osoittaututtuaan hallitsevaksi voimaksi G2 Esports on varmistanut ensimmäisen kahdesta paikasta suuressa finaalissa, ja toinen paikka menee voittajalle MAD Lions vastaan Fnatic, joka pelataan lauantaina klo 17:00 BST / 18:00 CEST. Finaaliottelu pelataan sunnuntaina samaan aikaan.

   Mitä tulee joukkueisiin, joista kaikki jäljellä olevat kokoonpanot ovat varmistaneet Worlds 2023 paikkaa, mutta ne taistelevat paremmasta sijoituksesta ja myös suuremmista osuuksista 160 000 euron palkintopotista.

   Lopuksi tämän viikonlopun pelien jälkeen Team BDS on myös varmistanut paikan Worlds, vaikkakin aiemmin pidetyssä Worlds Qualifying Series:ssa, kaikki sijoittumalla neljänneksi Season Finals:ssa. Joka toisen LEC-joukkueen kausi on nyt ohi.

   League of Legends

   Aiheeseen liittyviä tekstejä

   League of LegendsScore

   League of Legends

   ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

   League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.   Ladataan seuraavaa sisältöä