Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

LEC:n kaudella 2024 on pidempiä taukoja jakojen välillä

Ja kunkin jaon lohkovaiheen ja pudotuspelien sulkeet yhdistetään.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Olemme yhä lähempänä League of Legends EM-kisojen paluuta kaudelle 2024, ja tämän hengessä Riot Games on nyt julkaissut artikkelin, joka selittää tulevan kilpailukampanjan muodon muutokset.

Suurimmat muutokset liittyvät jaetun menettelyn päättymiseen, sillä nyt lohkovaihe ja pudotuspelitapahtumat yhdistetään yhdeksi haarukaksi. Tämä on siksi, että fanien pitäisi olla helpompi seurata kilpailua sen edetessä.

Tämän lisäksi jakojen ja suurten kansainvälisten turnausten välillä on nyt myös pidempiä taukoja, jotta pelaajilla on paremmin aikaa levätä ja toipua ennen kuin he palaavat toimintaan. Tästä huolimatta Summer Splitin ja LEC-kauden finaalien välinen aika lyhenee viikolla.

Mestaruuspisteitä säädetään myös siten, että tietyt sijoitukset saavat nyt saman määrän pisteitä, ja samoin karsintaa kauden finaaleihin muutetaan siten, että Summer Splitin toiseksi ja kolmanneksi sijoittuneet joukkueet pääsevät automaattisesti tapahtumaan.

LEC-pelaajien on nyt myös oltava 18-vuotiaita kilpaillakseen liigassa, mutta ERL-liigoissa ikävaatimus on edelleen 16.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä