Suomi
Gamereactor
lifestyle

Lego Barad-Dûr paljastettiin virallisesti

Seuraava Taru sormusten herrasta -setti tuo sinulle paljon rahaa, mutta on ihanteellinen kaikille Keski-Maan faneille.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Pari päivää sitten raportoimme kiusanteosta, jonka mukaan Lego työskenteli jälleen The Lord of the Rings -brändin kanssa tehdäkseen sarjan, joka perustuu kuuluisaan Mordorin linnoitukseen, Barad-Dûriin. Tämä setti on nyt täysin paljastettu.

Lego Icons The Lord of the Rings: Barad-Dûr -sarja on 32 tuumaa korkea, 11 tuumaa leveä ja 17 tuumaa pitkä, ja se julkaistaan 4. kesäkuuta, ja sinun on jaettava 399.99 puntaa / 459.99 euroa yksikön nappaamiseksi.

Kun otetaan huomioon, että se kattaa 5 471 yksittäistä osaa, sisältää 10 minihahmoa (mukaan lukien Sauron, Mouth of Sauron, örkki, Frodo, Sam, Klonkku ja Gothmog) ja sen huipulla on käännettävä ja hehkuva Eye of Sauron, se on pohjimmiltaan täydellinen tapa Keski-Maan faneille esitellä rakkauttaan fantasiamaailmaan.

Lego huomauttaa, että rakenne on jaettu neljään osaan, ja se on täysin modulaarinen ja pinottavissa lisäsarjoilla mega Barad-Dûrin valmistamiseksi, jos pankkitilisi kestää tämän stressin.

Tämä on mainos:

Jokainen, joka tilaa setin 1.–7. kesäkuuta, saa myös ilmaisen Fell Beast setin, joka sisältää Nazgul-minihahmon ja joka seuraa ja suojelee Barad-Dûriä uhilta.

Aiotko hankkia Lego Barad-Dûr -setin?

Lego Barad-Dûr paljastettiin virallisesti
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä